Mecalac își lansează propria gamă de ciocane hidraulice

MEq
By MEq iulie 2, 2024 14:58

Mecalac își lansează propria gamă de ciocane hidraulice

Mecalac, constructor specializat în proiectarea, fabricarea și distribuția de utilaje compacte pentru șantierele urbane, își prezintă propria gamă de ciocane hidraulice, constând din modelele: MB30, MB40, MB50 și MB80 (MB, Mecalac Breaker).

Oferind patru modele de ciocane de diferite calibre, Mecalac își propune să răspundă eficient unei multitudini de nevoi. De fapt, prin adaptarea fiecărui model de ciocan hidraulic la dimensiunea potrivită de utilaj, Mecalac poate răspunde eficient tuturor nivelurilor de utilizare, fie ocazională sau intensivă.

Ciocanele hidraulice Mecalac MB30, MB40 și MB50, concepute pentru excavatoare de la 5 la 12 tone, sunt compacte și ușoare, având un sistem de protecție fără sarcină, pentru o durabilitate sporită. De asemenea, oferă confort suplimentar de operare datorită suspensiilor, care ajută la reducerea nivelului de poluare fonică.

Modelul MB80, conceput pentru excavatoare de la 9 la 16 tone, combină performanța, robustețea și ușurința de întreținere cu un sistem de protecție împotriva lovirii uscate și un lagăr izolat fonic, dotat cu suspensii. Sistemul său standard de gresare automată simplifică întreținerea zilnică.

Mecalac urmărește să îmbunătățească permanent condițiile de lucru ale operatorilor și productivitatea pe șantiere. Noile ciocane hidraulice sunt mai ușoare, mai silențioase, mai robuste și oferă un confort optim în utilizarea de zi cu zi. Investind în aceste noi unelte de lucru, companiile își pot crește eficiența și pot garanta succesul proiectelor lor.

MEq
By MEq iulie 2, 2024 14:58