MB Generation 3.0

MEq
By MEq martie 2, 2016 15:17

MB Generation 3.0

MB Crusher este pregătită să lanseze la nivel global a treia generație de cupe de concasare. Modernizate și renovate, cele mai noi unități BF încă reprezintă, după peste zece ani de prezenţă pe piață, cel mai popular și premiat model. Pentru prima dată, noua generație va fi prezentată și văzută la lucru la Bauma 2016, în zona pentru demonstraţii.

Concepute pentru toate tipurile de excavatoare, noile cupe concasoare sunt acum chiar mai compacte şi au un balans mai bun în faza de colectare/încărcare. Gura cupei concasoare a fost extinsă, mărind astfel suprafaţa de strivire şi crescând productivitatea. Datorită sistemului de suprimare a prafului, separatorului de obiecte metalice şi zgomotului redus la impact, cupa poate fi folosită pe orice şantier de construcţii, chiar şi în zone rezidenţiale, fiind în deplină conformitate cu reglementările de mediu.

Cupele MB sunt singurele din lume care nu necesită drenaj, precum și cele care asigură o productivitate mare în comparație cu numeroasele imitații ale unității originale BF. Puterea de concasare depășește 110 m3/oră, datorită amplificatorului de putere, care permite strivirea celor mai dure materiale, precum bazaltul și granitul. Cupele MB sunt echipamente eficiente în: demolări, reciclare, excavații, lucrări de drumuri, cariere, mine, fiind concepute pentru concasare, sortare, divizare și reutilizarea materialului inert direct pe şantier.

MB Crusher oferă o gamă completă de 18 cupe – concasare şi sortare – pentru excavatoare, încărcătoare, miniîncărcătoare şi buldoexcavatoare, cu greutăţi operaţionale între 2.8 şi +70 tone

MEq
By MEq martie 2, 2016 15:17