Maxam își extinde gama de anvelope radiale pentru construcții

MEq
By MEq aprilie 18, 2023 16:40

Maxam își extinde gama de anvelope radiale pentru construcții

Consolidându-și poziția în industria construcțiilor, Maxam Tire își extinde gama de anvelope pentru construcții prin adăugarea a patru noi serii radiale all-steel. MS901R, MS906R, MS907R și MS917R oferă avantajele necesare pentru aplicațiile în care sunt folosite miniîncărcătoare, buldoexcavatoare și încărcătoare frontale compacte.

Pentru a asigura numărul de ore, tracțiunea, confortul de rulare și cel mai mic cost de proprietate, Maxam a dezvoltat o gamă radială multifuncțională. MS901R, MS906R, MS907R și MS917R au o construcție radială all-steel pentru a oferi performanțe superioare comparativ cu seria standard bias. Astfel, pe șantiere pot fi cu până la 80% mai puține pene. Seriile îmbunătățite de anvelope radiale pentru construcții au acum o durată de utilizare a benzii de rulare de trei până la patru ori mai mare decât anvelopele bias.

Având centuri de oțel, gama radială oferă protecție suplimentară împotriva perforațiilor, reducând timpii de nefuncționare și costul de proprietate. Cu un model agresiv al benzii de rulare R4, anvelopele MS901R și MS906R sunt construite pentru a asigura o tracțiune ridicată, indiferent de condiții. MS907R oferă un model de bandă de rulare L5 extra-adânc, pentru a face față terenurilor accidentate și stâncoase, oferind în același timp o durată lungă de exploatare a anvelopei. Nu în ultimul rând, modelul adânc al benzii de rulare L4 block-style al anvelopei MS917R oferă utilizatorilor rezistență și fiabilitate.

Maxam a dezvoltat special această serie cu pereți laterali și compuși durabili ai benzii de rulare, maximizând rezistența la uzură și tăiere și oferind o exploatare îndelungată a anvelopei. Gândită pentru a reduce timpii de nefuncționare, seria are un talon întărit ce direcționează deformarea peretelui lateral departe de jantă, reducând deteriorarea anvelopei și protejând-o de impact.

„Industria construcțiilor cere acum mai mult ca oricând de la o anvelopă. Am construit o gamă complet nouă de anvelope radiale multifuncționale pentru a satisface aceste cerințe și pentru a dovedi în continuare angajamentul nostru de a avansa soluțiile noastre pentru construcții. Operatorii vor primi o soluție mai puternică și mai fiabilă, care le permite să obțină mai mult din munca lor de zi cu zi”, a spus Jimmy McDonnell, vicepreședinte vânzări Maxam Tire North America.

MEq
By MEq aprilie 18, 2023 16:40