Marini-Ermont, premiată la Intermat Innovation Awards 2018

MEq
By MEq februarie 6, 2018 20:29

Marini-Ermont, premiată la Intermat Innovation Awards 2018

Marini-Ermont, memră a Fayat Group, în parteneriat cu Eurovia, a inventat prima instalație de asfalt mobilă continuă din lume, reciclând până la 100% din agregatele de asfalt. Pentru această inovație, Compexposium / Intermat i-a acordat premiul „Equipment & Machinery” la categoria „Roads, Minerals & Foundations”.

TRX 100% este un echipament multifuncțional pentru șantierele viitoare de construcții de drumuri. Este folosit pentru reciclarea de la 0 la 100% a agregatelor pentru mixturi asfaltice. Extrem de mobilă, TRX 100% poate fi rapid instalată, foarte aproape de șantierele de construcții de drumuri. Materialul de alimentare (agregatele de asfalt) poate fi obținut din materialele frezate pe șantierele de construcții de drumuri, protejând parțial sau complet resursele naturale și reducând la minimum cheltuielile logistice, odată cu amprenta de carbon.

Tehnologia patentată TRX 100%, bazată pe uscarea agregatelor de asfalt la temperaturi scăzute, reutilizează și conservă liantul agregatelor de asfalt. Timpii de amestecare mai lungi, împreună cu un sistem unic de încălzire, garantează producerea de asfalt „reciclat” și reutilizarea întregului liant vechi. TRX 100% devine cea mai eficientă și mai ecologică soluție de reciclare mobilă din lume.

MEq
By MEq februarie 6, 2018 20:29