Mai multe posibilități pentru planificarea și operarea macaralelor, folosind kit-ul extins de macara Demag KBK

MEq
By MEq octombrie 5, 2021 14:07

Mai multe posibilități pentru planificarea și operarea macaralelor, folosind kit-ul extins de macara Demag KBK

Cu mai multe funcții noi, Demag a extins posibilele aplicații și opțiuni ale kit-ului său universal de sistem de macara KBK. Accentul este pus pe componente cu o capacitate de încărcare mai mare, o utilizare îmbunătățită a spațiului disponibil și mai puține lucrări de instalare.

Sistemul modular ușor de macarale Demag KBK este kit-ul de construcție perfect pentru a crea soluții personalizate pentru ridicarea, mutarea și manipularea componentelor. Proiectanții pot sincroniza perfect sistemul cu procesele de lucru, cu mărfurile care urmează a fi transportate și cu aproape orice situație posibilă de construcție. Sistemul Demag KBK poate fi utilizat pentru a crea locuri de muncă ergonomice, simple, la fel de ușor precum conceptele „end-to-end” de intralogistică pentru liniile complete de producție și asamblare.

Sistem monogrindă suspendat pentru sarcini de până la 2000 kg
Ultimele noutăți din gama de produse includ o nouă suspensie, mai puternică, și cărucioare îmbunătățite. În viitor, acestea pot fi utilizate pentru macaralele KBK monogrindă cu capacități de încărcare de până la 2.000 kg. Până în prezent, cerințele din această gamă de sarcină puteau fi îndeplinite doar de macaralele suspendate bigrindă. Designul cu o singură grindă oferă avantajul unei configurații de macara mai ușoare și mai compacte.

Utilizatorii noii macarale monogrindă în sistemul KBK pot economisi spațiu în două moduri, un cărucior dublu fiind acum suficient în locul a două cărucioare duble conectate printr-o bară de sarcină, necesare anterior. Aceasta înseamnă că dimensiunea de abordare a macaralei poate fi redusă semnificativ, ceea ce asigură, de asemenea, o utilizare îmbunătățită a spațiului disponibil.

Dimensiunile reduse pot fi acum atinse și cu macarale monogrindă din gama KBK Aluline. Macaraua monogrindă KBK A22 din acest sistem poate fi acum oferită cu o capacitate de încărcare de 2.000 kg. Deoarece sistemul ușor pentru macarale KBK permite mai multor macarale să circule pe aceeași cale de rulare, vor fi utilizate în continuare cărucioare duble pentru prevenirea coliziunilor.

Distanțe mai mari între suspendări – flexibilitate mai mare
O altă funcție nouă în gama KBK Aluline este o suspendare cu o capacitate de încărcare mai mare (până la 2.400 kg) pentru cea mai mare secțiune de cale de rulare a macaralei A22. Acest lucru extinde posibilitățile de planificare cu KBK Aluline în două direcții: sistemul poate fi utilizat acum și cu macarale cu o capacitate de încărcare de până la 2 t și care pot fi implementate mai ușor împreună cu noul cărucior. Pot fi atinse distanțe mai mari între suspendări, dacă mai multe macarale circulă pe cale. Până acum, distanța maximă dintre două suspensii era de 1.841 mm. Datorită noii suspensii, această distanță poate fi extinsă până la 3.573 mm. Acest lucru permite o mai mare flexibilitate deja în faza de proiect, iar lucrările de instalare, precum și costurile de asamblare asociate pot fi reduse semnificativ.

Limitele căii de rulare sunt ușor de instalat
O ultimă nouă funcție subliniază principiul modular al sistemului Demag KBK. Datorită unei limite a căii de rulare care poate fi instalată în orice poziție, proprietarii pot acum să limiteze mișcările de deplasare rapid și ușor. Dacă se impune, acest lucru permite limitarea mișcărilor de deplasare ale macaralei și ale căruciorului – de asemenea, temporar –, iar funcționarea sigură a macaralelor poate fi îmbunătățită pentru a satisface nevoile specifice.

MEq
By MEq octombrie 5, 2021 14:07