Goodyear introduce anvelopa OTR RL-5K pentru încărcătoare frontale grele

MEq
By MEq aprilie 1, 2024 15:44

Goodyear introduce anvelopa OTR RL-5K pentru încărcătoare frontale grele

Goodyear Tire & Rubber Company a lansat recent noua anvelopă de trei stele RL-5K Off-the-Road (OTR) pentru încărcătoare frontale de talie mare și buldozere cu roți. RL-5K este cea mai nouă anvelopă radială OTR de la Goodyear în dimensiunea 45/65R45 și este construită pentru a oferi o capacitate de încărcare crescută, ceea ce se traduce printr-o creștere cu 16% a capacității de încărcare (raportat la modelul anterior RL-5K cu două stele). Anvelopa RL-5K de trei stele are o bandă de rulare adâncă, durabilă, nivel 250, pentru a avea rezistență la tăiere și a asigura tracțiune în condiții severe de teren.

Goodyear introduce anvelopa OTR RL-5K pentru încărcătoare frontale grele„Designul anvelopei RL-5K a fost actualizat pentru a satisface nevoia tot mai mare a clienților de încărcătoare frontale mari, care să se alinieze specificațiilor vehiculelor noi care intră pe piață”, a declarat Loic Ravasio, Director General, Global & Americas OTR. „Continuăm să îmbunătățim performanța produselor noastre și să respectăm cerințele pieței și ale vehiculelor în continuă dezvoltare, pentru clienții noștri OTR.”

Construcția anvelopei RL-5K cu capacitate de încărcare de trei stele oferă o carcasă radială mai puternică, cu o secțiune mai mare a talonului și fire mai puternice pentru a ajuta la livrarea unei performanțe uniforme a produsului. Caracteristicile suplimentare includ:
– Adâncimea foarte mare a benzii de rulare nivel 250 asigură intervale lungi de operare, auto-curățare și protecție la tăiere.
– Modelul multidirecțional al benzii de rulare, cu linie centrală solidă, asigură suport în aplicațiile ce presupun cupluri ridicate, intervale lungi de uzură și o deplasare lină.
– Talonul mai mare și construcția radială îmbunătățesc durabilitatea peretelui lateral inferior și garantează o deplasare mai ușoară și o uzură redusă a benzii de rulare.
– Tehnologia Hi-Stability utilizată în construcția peretelui lateral radial și a carcasei oferă stabilitate și ajută la reducerea balansului cupei și creșterea stabilității utilajului în operațiunile de încărcare.

MEq
By MEq aprilie 1, 2024 15:44