Trelleborg Wheel Systems a fost preluată de către Yokohama Rubber Co., Ltd.

MEq
By MEq mai 3, 2023 16:26

Trelleborg Wheel Systems a fost preluată de către Yokohama Rubber Co., Ltd.

Story Highlights

  • Trelleborg Wheel Systems
  • Yokohama Rubber Co., Ltd.
  • Yokohama TWS
  • anvelope off-highway
  • achizitie
  • Trelleborg, Mitas, Maximo, Cultor

Related Articles

Trelleborg Wheel Systems anunță că achiziția sa de către The Yokohama Rubber Co., Ltd. a fost finalizată cu succes pentru suma de 2.074 milioane de euro. De azi înainte, compania va face parte oficial din The Yokohama Rubber Co., Ltd. și va opera sub numele „Yokohama TWS” ca entitate (companie) nouă.

Cu sediul în Hiratsuka, Japonia, Yokohama Rubber Co., Ltd. este lider global în industria anvelopelor și în alte domenii ce implică folosirea produselor din cauciuc, cum ar fi benzile transportoare, furtunurile & cuplele, aripile etc. Cu venituri de 860,5 miliarde de yeni (aproximativ 6 miliarde de euro), The Yokohama Rubber Co., Ltd. este un concern cu adevărat internațional, ce operează în peste 120 de țări, având peste 28.000 de angajați pe tot globul.

Această achiziție permite The Yokohama Rubber Co., Ltd. să-și consolideze poziția de lider în rândul producătorilor de anvelope din lume, devenind lider global în segmentul anvelopelor off-highway, prin adăugarea în portofoliul său a mărcilor Trelleborg, Mitas, Maximo, Cultor și a rețelei de service Interfit.

Paolo Pompei, fostul președinte al Trelleborg Wheel Systems și actualul președinte și CEO al Yokohama TWS, a spus: „Astăzi încheiem un capitol de succes din istoria noastră cu Grupul Trelleborg și deschidem o nouă pagină cu un jucător de top în industria anvelopelor, împărtășind valorile și viziunea noastră pentru viitor.

În ultimii ani, am realizat o creștere continuă a businessului, combinând achiziții strategice cu investiții dedicate, iar acest lucru ne-a permis să construim o platformă puternică și durabilă, susținută de o amprentă globală de producție, produse și soluții inovatoare și o rețea extinsă de vânzări în proximitate către clienții noștri.

Sunt extrem de mândru de ceea ce echipa TWS a reușit să realizeze până acum și suntem cu toții onorați că Yokohama a decis să investească în noi, construind împreună cu businessul lor existent un nou lider în segmentul anvelopelor off-highway”.

MEq
By MEq mai 3, 2023 16:26