Mai mic, dar eficient şi robust – noul Morbark 223 Stand-Alone Flail

MEq
By MEq august 25, 2016 16:09

Mai mic, dar eficient şi robust – noul Morbark 223 Stand-Alone Flail

Morbark a adăugat un nou utilaj forestier de tocat în gama sa de produse – 223 Stand-Alone Flail. Ușor de transportat, modelul este eficient și robust în aplicaţii de tocare de material lemnos.

„În urma studiilor de piață, am văzut nevoia pentru o opțiune de utilaj mai mică şi mai accesibilă, care să ofere versatilitatea de a produce cu uşurinţă biomasă (…)”, a declarat Michael Stanton, Industrial Products Business Unit Director la Morbark. „Morbark 223 Flail oferă contractorilor puterea unui echipament mare, dar portabilitatea unei unități mai mici pentru a deservi diverse piețe.”

Morbark 223 Flail este conceput pentru a lucra împreună cu tocătorul Morbark 23 Chiparvestor, tocătorul cu tambur 40/36 Whole Tree sau cu alte utilaje similare. Cu o gură de alimentare de 142×58 cm, utilajul poate accepta buşteni cu un diametru max de 58 cm, la o rată de alimentare de 21-45 m/min. Sistemul de control integrat Morbark permite reglări fine ale alimentării cu materie primă şi ale turaţiei tamburului, astfel încât îndepărtarea scoarţei de pe buşteni să se facă fără afectarea fibrei lemnoase bune, pentru un produs finit superior. Utilajul dispune de un șasiu remorcabil cu axe tandem și patru picioare independente de sprijin ce asigură stabilitatea pe orice tip de teren.

MEq
By MEq august 25, 2016 16:09