Magni a lansat compactul telehandler TH 3.6

MEq
By MEq aprilie 30, 2024 13:50

Magni a lansat compactul telehandler TH 3.6

Cu o capacitate de 3 tone și o înălțime de ridicare de 5,8 metri, noul Magni TH 3.6 combină dimensiunile mici cu performanța. Cel mai compact manipulator cu braț telescopic din gama TH, destinat sectoarelor de construcții și logistică (și în curând și agriculturii), are o înălțime de ridicare de 5,4 m, o sarcină maximă 2.500 kg (la înălțime maximă) și o sarcină de 1.100 kg la o rază orizontală de peste 3 m. Designul său redus îl face ideal pentru spații înguste, păstrând în același timp o gardă la sol optimă pentru a putea accesa terenuri accidentate. Compactul TH 3.6 a putut fi văzut la Intermat 2024.

Aceste caracteristici, împreună cu un motor Deutz Stage V de 55 kW (75 hp) îi asigură o viteză maximă de 35 km/h. Tracțiunea integrală și direcția, cu transmisie hidrostatică, oferă stabilitate și manevrabilitate ridicată cu 3 moduri de direcție: față, concentrică și crab.

Odată cu lansarea telehandlerului TH 3.6, Magni prezintă și noua cabină compactă, care păstrează aceeași abordare de dezvoltare ca modelul anterior din gama TH, împreună cu un nou tablou de bord ce optimizează experiența utilizatorului prin amplasarea ergonomică a comenzilor principale. De asemenea, dispune de porturi USB (3.0 și tip C) pentru încărcarea dispozitivelor electronice și un suport pentru pahar. Echiparea standard a noii cabine este completată de alte dotări precum: scaun cu suspensie pneumatică, coloană de direcție reglabilă, sistem de încălzire și radio.

Accesat prin intermediul display-ului tactil de 7 inch, software-ul de bord MCTS (Magni Combi Touch System) oferă controlul complet al utilajului, cu navigare pe bază de pictograme. Din meniul principal, operatorul poate accesa meniurile tematice cu diverse funcții, inclusiv diagramele de sarcină. Spre deosebire de modelele concurente de pe piață, care folosesc sisteme obișnuite de celule de sarcină, TH 3.6 este echipat cu un mecanism de protecție mai sofisticat, mai precis, pentru a maximiza performanța și siguranța, în linie cu restul gamei TH. Denumit LMI (Load Moment Indicator), acest sistem permite monitorizarea constantă a mișcărilor mașinii pentru a preveni orice tip de suprasarcină.

MEq
By MEq aprilie 30, 2024 13:50