LiuGong intră în segmentul utilajelor de carieră și agregate cu o nouă echipă internațională

MEq
By MEq februarie 8, 2020 20:12

LiuGong intră în segmentul utilajelor de carieră și agregate cu o nouă echipă internațională

LiuGong se angajează să ofere soluții tot mai complete, punând un accent important pe segmentarea clienților. Astfel, primul pas în realizarea acestor obiective este o nouă echipă internațională, responsabilă pentru dezvoltarea de utilaje LiuGong pentru carieră și agregate.

Echipa va fi condusă este John Calder, ca director pentru divizia Quarry & Aggregates. Noua echipă va avea motto-ul „Back to the Basics” și va căuta reducerea costurilor pentru clienții din sectorul de carieră și agregate, oferindu-le utilaje mai productive și mai profitabile. „Pe baza feedback-ului de la numeroși clienți (…) vedem un potențial mare de a crește la nivel internațional. Strategia noastră este simplă și se bazează pe întoarcerea la patru factori de bază: oameni, produse, piese & servicii și preț”, a comentat Calder.

John Calder alcătuiește o echipă internațională, cu experiență în sectorul de carieră, agregate și industria extractivă. În cadrul echipei multiculturale se vorbesc 10 limbi diferite, cei implicați având o experiență aporfundată în vânzări, marketing, dezvoltare de produse, asistență de produs, închiriere și utilaje folosite, finanțare și dezvoltare. Rolul principal al echipei va fi acela de a lucra cot la cot cu dealerii la nivel mondial pentru a se asigura că echipele lor sunt bine instruite și axate pe nevoile specifice ale clienților din segmentul quarry & aggregate.

Al doilea factor cheie de succes îl reprezintă produsele LiuGong. Producătorul chinez este bine poziționat în piață, cu un portofoliu puternic și bine echilibrat, care include încărcătoare frontale mari, excavatoare de 50, 70 și 90 t și camioane cu șasiu rigid și bene mari, precum și cu numeroase alte produse și servicii în curs de dezvoltare.

Al treilea factor cheie de succes îl reprezintă piesele & servicie-ul. Utilajele care lucrează în cariere se confruntă cu medii dificile și materiale dure. LiuGong știe că rapiditatea cu care sunt asigurate piesele de schimb și service-ul este esențială. LiuGong are nouă centre regionale de distribuție de piese de schimb cu asistență locală și se angajează să asigure o disponibilitate de 95% a pieselor la nivel mondial în 48 de ore.

Costuri mai mici și profituri mai mari pentru clienți – acesta este factorul cheie final pentru succesul utilajelor LiuGong. Prin utilaje de înaltă performanță care au costuri de producție mai mici, costuri de combustibil și exploatare reduse, precum și costuri mai mici pentru piese și service prin intermediul propriilor dealeri, LiuGong se angajează să ofere clienților cel mai mic cost total de proprietate.

Kevin Thieneman, vicepreședinte LiuGong Machinery, a declarat: „Axându-ne pe cerințele unice ale clienților noștri din sectorul de carieră și agregate, ne dorim să dezvoltăm parteneriate de durată. John și echipa sa sunt un mare plus pentru LiuGong și sunt bine pregătiți pentru a ajuta LiuGong să dezvolte și să mențină relații pe termen lung în acest segment de industrie.”

MEq
By MEq februarie 8, 2020 20:12