Link-Belt prezintă noul sistem de control Pulse 2.0

MEq
By MEq ianuarie 22, 2017 00:48

Link-Belt prezintă noul sistem de control Pulse 2.0

Link-Belt Construction Equipment anunță evoluția sistemului său patentat de operare a macaralei, Link-Belt Pulse 2.0. Pe baza feedback-ului permanent din partea operatorilor și clienţilor, designul intuitiv al sistemului Link-Belt Pulse 2.0 oferă o interfață simplă pentru operatorii de macara, cu un display mai mare, împreună cu caracteristici programabile care permit fiecărui operator personalizarea; totodată, software-ul poate fi actualizat de la distanță.

Un nou touch screen
Diferența cea mai vizibilă la Pulse 2.0 este noul afișaj de 25,4 cm (10 inch), cu 47% mai mare decât display-ul iniţial. Acesta a fost atent selectat pentru a oferi o rezoluție înaltă, suficient de rezistentă pentru mediile dure de operare. Ecranul tactil rezistent poate fi folosit chiar şi cu mănuși și vizualizat în lumina directă a soarelui; unitatea este pivotantă pentru o vizualizare optimă. Interfața este mai dinamică în cadrul sistemului de operare, cu butoane mari și indicatoare luminoase interactive afișate pe margini.

Operare
Odată aşezat, operatorul porneşte ușor și rapid, având un răspuns mai rapid din partea componentelor hardware/software, precum și mai puține solicitări de imput. Nivelul electronic/lista de afișare precum și calculatorul sunt integrate, în funcție de model. Operatorii care în trecut au avut dificultăţi cu alte sisteme de operare ale macaralei vor găsi în Pulse 2.0 sistemul de viitor. O caracteristică specifică este posibilitatea opririi motorului, dar păstrarea datelor afișate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Update-uri de software
Una dintre cele mai interesante îmbunătățiri întâlnite la Pulse 2.0 este abilitatea servisării și actualizării software-ului macaralei de la distanță. Sistemul include un hub Wi-Fi și utilizează numărul de serie al unității pentru a determina dacă sunt disponibile actualizări și descărcări/instalări la controlerul corespunzător. Întreținerea software-ului poate fi realizată pe teren, fără a solicita service instant sau trimiterea macaralei în service.

Noul sistem Link-Belt Pulse 2.0 va fi prezentat la ConExpo 2017 pe noile modele de macarale şi pe unităţi demo. Link-Belt Construction Equipment Company este lider în proiectarea şi fabricarea de macarale cu braţ telescopic şi braţ cu zăbrele, destinate industriei construcţiilor.

MEq
By MEq ianuarie 22, 2017 00:48