Linde Material Handling își expune unele dintre cele mai bune soluții în cadrul LogiMAT 2022

MEq
By MEq februarie 22, 2022 18:05

Linde Material Handling își expune unele dintre cele mai bune soluții în cadrul LogiMAT 2022

Story Highlights

  • Linde MH
  • Linde Material Handling
  • stivuitor cu catarg retractabil Linde R-MATIC
  • stivuitoare Linde
  • ELMAS Romania

Related Articles

Linde Material Handling va face dovada competențelor sale în fața publicului de la LogiMAT 2022, în mai multe zone expoziționale care acoperă o suprafață totală de aproximativ 1.000 mp. Un accent special va fi pus pe noua generație de stivuitoare electrice Linde, pe o mare varietate de sortatoare de comenzi și pe soluțiile digitale pentru siguranța operațională și managementul eficient al energiei.

Vizitatorii care vor veni la expoziție cu scopul de a se informa cu privire la tehnologiile viitoare ale stivuitoarelor vor găsi mai mult decât ceea ce caută în zonele expoziționale ale Linde MH. Un exemplu este ultima generație de stivuitoare cu motoare cu combustie internă și electrice, în intervalul de capacitate de încărcare de 2,0 până la 3,5 t. Aceste stivuitoare sunt proiectate pentru a găzdui toate aplicațiile digitale disponibile și oferă performanțe impresionante, consum redus de energie și un nivel ridicat de confort al operatorului, precum și vizibilitate excelentă. Punctul culminant dintre stivuitoarele electrice este Seria X, care este unică în industrie.

Aceasta combină avantajele hidrostaticii Linde cu beneficiile unui echipament alimentat cu baterie, ceea ce înseamnă că stivuitoarele electrice sunt la fel de productive ca și omoloagele lor cu motor cu combustie internă, sunt insensibile la praf și murdărie și sunt potrivite pentru funcționare continuă la limita de sarcină utilă și pe pante. În același timp, funcționează într-un mod silențios, fără emisii și permit un consum de energie complet neutru din punctul de vedere al carbonului.

„Zona suplimentară exterioară de expoziție este locul perfect pentru a arăta în acțiune numeroasele îmbunătățiri și avantaje ale acestor noi echipamente dezvoltate de Linde MH, cu diferite tipuri de acționări”, menționează Stefan Prokosch, SVP Brand Management Linde Material Handling.

Un alt accent al prezentării din cadrul expoziției va fi pe gama largă de soluții de picking de la Linde MH, care ajută utilizatorii să obțină o mai mare eficiență în procesele lor de picking. Vor fi expuse atât variantele de echipamente manuale, cât și cele semi-automate, dar și stivuitoare automate, cum ar fi stivuitorul cu catarg retractabil Linde R-MATIC.

Un mare accent va fi, de asemenea, pus pe numărul tot mai mare de soluții software și de consultanță ale companiei. Acestea includ funcțiile extinse ale sistemului de management al flotei „Linde connect”, sistemele de asistență concepute pentru a proteja oamenii, infrastructura și bunurile, precum și gestionarea inteligentă a energiei, bazată pe inteligență artificială, care poate fi folosită pentru a atenua vârfurile cererii de energie electrică și pentru a îmbunătăți consumul planificat de energie în ansamblu. „Acest aspect îi ajută pe clienții noștri să țină sub control costurile cu energia și să protejeze disponibilitatea flotei lor de stivuitoare electrice în orice moment”, explică Brand Managerul Linde.

MEq
By MEq februarie 22, 2022 18:05