Liebherr produce un buldozer pe şenile în categoria de 70 t

MEq
By MEq decembrie 17, 2015 13:32

Liebherr produce un buldozer pe şenile în categoria de 70 t

Cu ocazia târgului Bauma 2016 din aprilie, Liebherr va prezenta tractorul pe șenile PR 776 Litronic, proiectat pentru operațiuni grele de minerit și carieră. Odată cu PR 776, Liebherr lansează pe piață în premieră un buldozer pe șenile din categoria de 70 de tone.

PR 776 extinde gama Liebherr de buldozere pe șenile. Din aprilie 2016, Liebherr va avea în portofoliul său un total de șapte modele, cu greutăți operaţionale de la 17 la 70 de tone. Indiferent că sunt folosite la lucrări grele de scarificare, la săparea şi deplasarea pământului sau doar la nivelare, Liebherr oferă mașini puternice pentru diverse aplicații.
Odată cu intrarea în noua clasă de mărime sunt introduse şi unele noi caracteristici. Liebherr deja integrează caracteristici speciale ale Generaţiei 6 de buldozere, care au fost deja încercate și testate în practică. Acestea includ, de exemplu, controlul proactiv al puterii, conceptul de întreținere sau cabina modernă a șoferului. La fel ca la toate tractoarele pe șenile din Generaţia 6, principalele componente ale noului buldozer sunt fabricate in-house. Acestea sunt adaptate optim la cerințele utilajului. Aici, Liebherr profită de experienţa sa de peste 50 de ani în dezvoltarea de buldozere pe șenile.

MEq
By MEq decembrie 17, 2015 13:32