Manevrabilă, flexibilă, compactă și puternică

MEq
By MEq octombrie 15, 2017 16:42

Manevrabilă, flexibilă, compactă și puternică

Platforma de acces P 370 KS face senzație cu aceste calități pe care le are. Noul model din clasa Premium de la Palfinger a fost prezentat în premieră la expoziția Platformers’ Days, în Germania, luna trecută.

Cu o sarcină maximă de 500 kg în nacelă, modelul P 370 KS atinge o înălțime de operare de până la 37 m și o rază laterală de max 31.5 m. Totuși, rămâne compactă și manevrabilă, în ciuda lungimii vehiculului purtător (8.35 m) și a prezenței dispozitivului brevetat de contrarotire.

Astfel, P 370 KS combină cele mai bune calități. Integrează flexibilitatea impresionantă a seriei WT cu designul compact și bine cunoscutul sistem de contrarotire al seriei KS. Acest lucru face din P 370 KS un adevărat model de top al clasei Premium. Grație sistemelor moderne de informare și asistență a șoferului, P 370 KS este ușor de operat. Sistemul de poziționare automată cu funcție integrată de nivelare a picioarelor de sprijin asigură eficiență și siguranță în timpul lucrului.

Principalele caracteristici ale modelului P 370 KS includ nu numai înălțimea de lucru remarcabilă de 37 m, ci și dimensiunile compacte, care sunt obținute datorită sistemului patentat de contrarotire. Acest lucru îi permite platformei de acces să rămână în lățimea oglinzilor vehiculului în timp ce se rotește, reducând astfel posibila obstrucționare a traficului în timpul lucrului și asigurând o performanță optimă chiar și în spații limitate.

Dotarea standard extinsă, gama largă de echipamente suplimentare și opțiunea instalării sistemului pe șasiuri cu patru roți sau standard, de la diferiți producători și diferite clase de greutate, fac din noul model P 370 KS o platformă de acces foarte versatilă în diferite domenii de aplicare.

MEq
By MEq octombrie 15, 2017 16:42