Liebherr începe producția de serie a excavatorului R 926 Compact

MEq
By MEq iulie 11, 2018 01:06

Liebherr începe producția de serie a excavatorului R 926 Compact

În mai 2018, Liebherr-France (Colmar) a început producția de serie a noului excavator R 926 Compact. Acest nou model continuă linia excavatoarelor compacte Liebherr, dar cu un motor care respectă standardele de emisii Stage IV / Tier 4f și cu noi caracteristici comparativ cu modelul Stage IIIB. Astfel, R 926 Compact se alătură claselor de utilaje compacte Liebherr în intervalul de mase operaționale 15 – 35 t.

Îmbunătățirile includ tehnologia Liebherr SCR, un cuplu mai bun la rotire și o putere mai mare a motorului. Noul concept îmbunătățit de întreținere permite mentenanța și repararea simplificată, sigură și rapidă a mașinii. Per ansamblu, noul excavator compact atinge niveluri mai ridicate de productivitate și de economie comparativ cu generațiile anterioare.
În funcție de opțiunea selectată, noul Liebherr R 926 Compact oferă o greutate operațională cuprinsă între 25,4 și 29,5 t. Având o rază de rotire în spate de 1,7 m și o rază frontală de 1,9 m, dimensiunile sale au fost reduse mai mult. Rezultatul este o rază totală de rotire mai mică de 4 m. Această caracteristică specială face ca noul excavator compact să fie ideal pentru aplicații în zone limitate ca spațiu.

Motor
Noul motor diesel al lui R 926 Compact este fabricat de Liebherr în Bulle, Elveția și respectă standardele de emisii Stage IV / Tier 4f. Acesta dezvoltă o putere mai mare, de 129 kW, ceea ce reprezintă o creștere de 8% comparativ cu modelul anterior Stage IIIB / Tier 4i. Post-tratarea gazelor de evacuare se face fără a fi nevoie de un filtru de particule diesel (DPF) sau de o supapă EGR, ceea ce oferă clienților o fiabilitate maximă a mașinii. O reînnoire a regenerării filtrului nu este necesară, crescând productivitatea. Timpii de întreținere sunt, de asemenea, eliminați și nu există costuri asociate pieselor de schimb pentru post-tratarea gazelor de evacuare.
Noile componente hidraulice ale lui R 926 Compact garantează o creștere a productivității față de modelul anterior. Cuplul de rotire îmbunătățit al structurii superioare este de 84 kNm, o creștere de 18% față de utilajul anterior. Această îmbunătățire este vizibilă mai ales în procesele de încărcare și de lucru în pantă.

Configurații & siguranță
Liebherr oferă o gamă largă de variante de echipamente, astfel încât fiecare excavator pe șenile să poată fi adaptat individual cerințelor specifice ale clienților. În funcție de aplicație, clientul poate alege dintr-o gamă largă de cupe HD și atașamente special produse de către Liebherr. Volumul unei cupe HD a lui R 926 Compact poate varia între 0,55 m³ și 1,5 m3.
Sistemul de lubrifiere centralizat standard, complet automatizat, garantează o ungere regulată, reducând la minimum timpii de nefuncționare ai excavatorului. Și pentru că întreținerea este mai ușoară și mai rapidă, operatorul are mai multă flexibilitate, iar utilajul, un grad înalt de disponibilitate.

MEq
By MEq iulie 11, 2018 01:06