LBX Company a anunțat noile excavatoare din seria X4S

MEq
By MEq aprilie 5, 2023 11:47

LBX Company a anunțat noile excavatoare din seria X4S

Link-Belt Excavator Company a anunțat lansarea noii serii de excavatoare X4S, ce are la bază puternica și premiata serie X4. Link-Belt 170 X4S, 190 X4S, 220 X4S, 260 X4S și 300 X4S sunt acum disponibile pentru piețele nord-americane (SUA și Canada). Noile excavatoare seria X4S vin cu îmbunătățiri de design ce cresc durabilitatea, performanța, funcționalitatea și confortul operatorului.

Cu funcții noi pe toate modelele – precum Custom Flow Balance, butoane cu funcții personalizabile pe joystick, noi moduri de lucru și componente Trimble-Ready –, noua serie X4S aduce o eficiență a consumului și timpi de ciclu îmbunătățiți cu până la 5%. Opțiunile suplimentare – brațe HD, sistemul WAVES +, ventilator reversibil pentru motor și funcția Precision Grade (pe anumite modele) – se avantajelor deținerii și operării unui excavator Link-Belt. De asemenea, echipările precum Dynamic Stability Control, Payload, Height & Depth Alarm sunt standard pe modelul Premium 220 X4S.

LBX Company a anunțat noile excavatoare din seria X4SNoul model 190 X4S dispune de un motor Yanmar Tier 4 final de 120 hp. Cu un tren de rulare mărit (comparativ cu modelul echivalent mai mic, 170 X4S), noul excavator 190 X4S oferă performanțe superioare de ridicare și stabilitate, dar și o productivitate îmbunătățită.

„Noua linie X4S pune accent pe performanță și caracteristici inovatoare, oferind o creștere cu până la 17% a puterii motorului și o economie a consumului de combustibil îmbunătățită cu 19% față de predecesorul său”, a declarat Adam Woods, director general pentru inovare și strategii de portofoliu de produs la LBX. „Cu această îmbunătățire a performanței și eficienței, mulți producători s-ar opri aici, dar Link-Belt nu a făcut-o. Clienții vor beneficia acum standard de sistemul WAVES (Wide Angle Visual Enhancement System) cu vedere panoramică de 270°, crescând gradul de siguranță pe șantier.

Alte caracteristici regăsite la interiorul nou proiectatei cabine sunt configurațiile personalizabile ale comutatoarelor pentru joystick-uri, cele 4 noi moduri de lucru ce permit o eficiență și o productivitate sporite, precum și tehnologii Custom Flow Balance (care permit operatorului să prioritizeze funcțiile hidraulice pe baza aplicației de lucru). Toate acestea, împreună cu o specificație standard Precision Grade Ready, sunt exemple ale calității pe care Link-Belt Excavators a cerut-o pentru seria X4S.”

MEq
By MEq aprilie 5, 2023 11:47