La Intermat 2018, Case își extinde gama de încărcătoare frontale din Seria G Waste Handler

MEq
By MEq aprilie 26, 2018 21:08

La Intermat 2018, Case își extinde gama de încărcătoare frontale din Seria G Waste Handler

Gama de încărcătoare frontale Seria G Waste Handler cuprinde acum patru modele: celor două deja existente, 621G și 721G, li se adaugă acum noile 821G și 921G. Noile încărcătoare frontale Case Waste Handler oferă cea mai bună vizibilitate în clasa lor, timpi de ciclu rapizi și o sarcină utilă mare. De asemenea, dispun de cea mai modernă cabină disponibilă pe piață, sistem de filtrare a aerului cu eficiență înaltă, în două etape, filtru de carbon, tehnologie Hi-eSCR exclusivă, transmisie în 5 trepte cu blocarea convertizorului de cuplu, punți heavy-duty, sistemul unic de răcire Case destinat utilizării 24/7 în cele mai grele condiții (specifice depozitelor de reciclare a deșeurilor și compostului), precum și un pachet complet de protecții împotriva deșeurilor.

Cele două modele asigură operatorului un confort remarcabil, vizibilitate și protecție – mărci distinctive ale Seriei G. Sunt propulsate de motoare diesel eficiente Stage IV/Tier 4 final, dezvoltate in-house, cu puteri de 230 hp, respectiv 255 hp, echipate cu soluții exclusive care se potrivesc perfect cerințelor companiilor ce operează în sectorul deșeurilor și al reciclării.

Cabină modernă
Cabina celor două modele Waste Handler oferă cea mai bună vizibilitate din clasă, beneficiind de revoluționarul parbriz curbat. Operatorii se bucură de confort, datorită comenzilor ușor de utilizat, montate pe mânerele scaunului premium și nivelurilor scăzute de zgomot și vibrații ale cabinei cu patru suspensii viscostatice. Presurizarea eficientă garantează că tot aerul care intră în cabină este curățat și purificat printr-un sistem filtrant cu cărbune activ, în două etape.
Designul prin care motorul este amplasat în spate, unic pentru încărcătoarele pe roți Case CE, are ca rezultat o distribuție mai bună a greutății care permite o sarcină utilă mai mare. Această abordare are și avantajul accesului mai ușor la punctele principale de service, de la nivelul solului, pentru o mai mare siguranță a operațiilor de întreținere.

Tehnologie Hi-eSCR
Noile modele includ tehnologia unică Hi-eSCR Stage IV/Tier 4 Final ce nu necesită filtru de particule diesel (DPF) sau sistem de recirculare a gazelor de evacuare (EGR). Acest lucru înseamnă că, prin soluția Hi-eSCR, operatorul dispune de puterea maximă a motorului. În plus, această tehnologie înlătură scânteile apărute în evacuare, astfel încât să fie sigură operarea în depozite de deșeuri, de reciclare sau în manipularea materialelor inflamabile.
Transmisia Proshift cu 5 trepte și blocarea convertizorului de cuplu permit operatorului să profite din plin de cuplul deosebit, asigurând economii de combustibil și cicluri mai rapide.

Sistem unic de răcire anti-colmatare
Cele două modele dispun de binecunoscutul Cub de Răcire Case Heavy-Duty. Acest sistem exclusiv are o dispunere a radiatoarelor în formă de cub, care are ca rezultat o performanță maximă de răcire și o reducere a cerințelor de curățare. În plus, atunci când mașina lucrează cu materiale lipicioase, radiatoarele centrale late pot evita colmatarea. Acest sistem de răcire este proiectat să funcționeze în permanență, oferind performanțe superioare în condițiile extreme ale statiilor de recuperare a deșeurilor și de reciclare.

Pachet complet de protecție anti-deșeuri
Noile încărcătoare frontale de manipulare a deșeurilor (Waste Handler) sunt disponibile din fabrică cu un pachet complet de protecție a utilajului și de prevenire a acumulării de materiale. Acesta include protecție pentru puntea față, pentru cilindrii de ridicare a brațului, centuri de evacuare a resturilor pe cadrul frontal, capace laterale ale transmisiei și protecție sub mașina, protecție rezervor, grilaj pentru parbriz și protecție a articulației rotative și a luminilor de lucru.

MEq
By MEq aprilie 26, 2018 21:08