La ConExpo 2017, BKT vine cu ce are mai dur în gama sa Earthmax

MEq
By MEq februarie 7, 2017 02:30

La ConExpo 2017, BKT vine cu ce are mai dur în gama sa Earthmax

În martie, BKT va expune la ConExpo 2017 anvelope de ultimă generaţie din gama sa Earthmax pentru vehicule terasiere, construcţii şi miniere. Aceste anvelope BKT sunt special concepute pentru a oferi cea mai bună ditribuție a sarcinii pe sol atunci când echipează basculante miniere, încărcătoare frontale pe roţi, buldozere pe roţi sau autogredere.

Toate modelele Earthmax au o trăsătură comună: structura All Steel ce conferă carcasei o rezistenţă majoră împotriva înţepăturilor şi penetrării de către obiecte străine. Aceste caracteristici au o importanţă esenţială atunci când se confruntă cu obstacole la nivelul solului care pot expune anvelopa la riscuri serioase precum înţeparea sau deteriorarea carcasei. Gama Earthmax are calităţile necesare pentru uzul în terenuri dificile precum cele din şantiere de construcţii, cariere şi exploatări miniere.

Cea mai spectaculoasă anvelopă din gama Earthmax este gigantica Earthmax SR 45 Plus, o adevărată atracție prin dimensiunile sale uimitoare – cu un diametru de 2,70 m (dimensiunea 27.00 R 49). Special proiectată pentru basculante rigide, această anvelopă radială gigant este ideală pentru operațiuni de transport pe distanțe lungi. În plus, structura puternică All Steel a carcasei asigură o stabilitate excelentă și o face deosebit de rezistentă la orice fel de impact, tăieturi, rupturi și abraziuni, indiferent de condițiile de lucru.

Alte anvelope din gama Earthmax expuse la ConExpo vor fi:
Earthmax SR 22 (în dimensiunea 20.5 R 25), destinată încărcătoarelor şi autogrederelor ce lucrează în terenuri acoperite cu zăpadă.
Earthmax SR 30 (în dimensiunea 20.5 R 25), proiectată pentru camioane aticulate şi încărcătoare frontale.
Earthmax SR 41 (20.5 R 25), tot pentru camioane articulate. Această anvelopă specială prezintă o adâncime mare a benzii de rulare, cu elemente de conectare ranforsate, ce asigură o rigiditate mai bună a canelurilor, rezultând într-o stabilitate crescută. De asemenea, designul special al canelurilor asigură o excelentă tracţiune. Mai mult, Earthmax SR 41 include compuşi BKT de ultimă generaţie, ce conferă cea mai bună performanţă şi durabilitate.
Earthmax SR 49 (size 33/65 R 33), special proiectată pentru încărcătoare ce lucrează în exploatări miniere, în condiţii severe care presupun un nivel excepţional de tracţiune. Datorită benzii de rulare adânci L-4, această anvelopă are o durată de viaţă extinsă şi se uzează mai greu, oferind totodată o rezistenţă excelentă la perforare sau la tăierea în roci. Earthmax SR 49 este caracterizată de un compus special “cut-resistant”, pentru lucrul în terenuri extrem de abrazive.

MEq
By MEq februarie 7, 2017 02:30