La Bauma 2019, PERI pune în centrul atenției succesul clientului

MEq
By MEq aprilie 3, 2019 20:41

La Bauma 2019,  PERI pune în centrul atenției succesul clientului

La expoziția internațională Bauma 2019, PERI va prezenta numeroase noi proiecte de cofraje și tehnologii pentru schele, atât pentru clienți, cât și pentru vizitatori. Accentul va fi pe inovații, suplimente de sistem orientate spre practică, precum și pe alte evoluții care acoperă o gamă largă de aplicații și grupuri-țintă. O caracteristică importantă a aspectului târgului este cea a soluțiilor digitale, împreună cu gama completă de servicii pe care PERI le folosește pentru realizarea proiectelor.

În zona exterioară, vizitatorii vor păși în sala de expoziție PERI complet reconfigurată, unde compania va prezenta inovațiile și punctele forte în tehnologia de cofraje și schele. „Bauma este și va rămâne cel mai important târg comercial al industriei noastre. Așteptăm cu nerăbdare ocazia de a prezenta clienților noștri și vizitatorilor ceea ce am pregătit în ultimii trei ani”, a declarat Alexander Schwörer, Managing Director pentru marketing și vânzări, PERI Group. „Produsele PERI sunt concepute pentru a face operațiunile de lucru mai eficiente din punctul de vedere al costurilor, mai rapide și mai sigure pentru clienții noștri, care sunt misiunea și forța motrice. Sistemele pot contribui la succesul fiecărui proiect individual. Și, bineînțeles, aducem la München și o serie de inovații deosebite.”

PERI se va prezenta la Bauma ca furnizor competent de soluții pentru cofraje și sisteme de schele, împreună cu un portofoliu cuprinzător de servicii. În plus, alte sisteme de cofraje și schele PERI sunt expuse în Weissenhorn – concepute pentru a se potrivi perfect cerințelor piețelor mai puțin dezvoltate din punct de vedere tehnologic. „Cu noi, totul poate fi obținut dintr-o singură sursă, fără întreruperi, cu soluții optim potrivite. Cofrajele, schelele și serviciile merg mână în mână la PERI – pentru asigurarea succesului clienților. Astfel, venim în sprijinul clienților noștri pe parcursul întregului proces și – pe lângă produse și sisteme – domeniile serviciilor, digitalizarea și Building Information Modeling (BIM) joacă un rol important. Avem o gamă excelentă de servicii și produse disponibile cu care dorim să ne însoțim clienții în viitorul digital. Vom sublinia acest lucru la Bauma 2019 prin prezentarea noastră”, a adăugat Alexander Schwörer.

Prezența PERI la târg este întregită prin perspectiva asupra viitorului domeniului construcțiilor. Vizitatorii vor afla mai multe despre cea mai recentă tehnologie 3D de ”concrete printing”, care va fi completată cu proiecte de referință corespunzătoare. În martie 2018, PERI a anunțat că a obținut o participație semnificativă în cadrul unei companii de top în domeniul tehnologiei 3D ”concrete printing”. În plus, pe șantierele viitorului, există și un spațiu rezervat pentru utilizarea roboților: în demonstrații live, vizitatorii vor putea vedea cum roboții vor fi capabili să ofere mai multă fiabilitate și eficiență în organizarea șantierelor viitorului.

MEq
By MEq aprilie 3, 2019 20:41