Kramer Expert Days 2017

MEq
By MEq iunie 10, 2017 00:46

Kramer Expert Days 2017

Evenimentul Kramer Expert Days a avut loc pe 29 și 30 mai, la fabrica din Pfullendorf, unde câteva sute de vizitatori au experimentat gama de utilaje de construcții de dimensiuni medii a producătorului german Kramer.

Pe lângă expunerea vastă a gamei complete de produse, de la încărcătoare pe roți și încărcătoare telescopice până la telehandlere pentru diferite domenii de aplicare, un accent deosebit a fost pus și pe experiența alături de aceste mașini. Foarte populare au fost și tururile organizate într-una dintre cele mai moderne facilități de producție din Europa. Cu toate acestea, show-urile demo care au avut loc în mod regulat în cele două zile au atras atenția vizitatorilor.

„Kramer își extinde în mod constant portofoliul de produse. Produsele dezvoltate, precum noul 5055e, un încărcător frontal electric all-wheel-steered și o premieră mondială în clasa sa, ne dau întotdeauna un motiv să invităm dealerii și clienții să vină și să vadă. Este mai important ca oricând faptul că suntem capabili să demonstrăm părților interesate și clienților posibilitățile și domeniul de utilizare pe care mașinile noastre le pot oferi”, a spus Karl Friedrich Hauri, purtător de cuvânt al Kramer-Werke GmbH.

Încărcătorul frontal electric, extrem de popular în rândul clienților, a fost punctul central al evenimentului. Primele încărcătoare pe roți electrice cu tracțiune integrală din clasa de mărime de 0,65 m³ au fost explicate în detaliu, bateriile au fost examinate cu atenție și s-au împărtășit experiențe. Participanții au avut, de asemenea, posibilitatea de a testa încărcătorul electric 5055e pe o pistă de încercare și de a-și demonstra abilitățile de manevrare a utilajului. „Fabricăm modelul 5055e ca standard de un an încoace și primim în mod constant feedback pozitiv din industrie. Lucrările de construcție a tunelurilor sau aplicațiile în mediul urban sunt doar câteva exemple ale avantajelor încărcătorului frontal fără emisii de noxe și de zgomot”, a explicat managerul de produs Daniel Fechtig.

Scopul evenimentului Expert Days a fost de a dialoga cu clienții și de a prezenta brand-ul Kramer și portofoliul de produse dealerilor și clienților acestora. ”Suntem foarte mulțumiți de feedback-ul primit după evenimentul de anul acesta”, a încheiat Karl Friedrich Hauri.

MEq
By MEq iunie 10, 2017 00:46