Kobelco își consolidează gama de excavatoare pentru demolări și dezmembrări de vehicule

MEq
By MEq decembrie 20, 2018 14:40

Kobelco își consolidează gama de excavatoare pentru demolări și dezmembrări de vehicule

După introducerea în 2016 a modelului SK210D și prezentarea recentă a lui SK350DLC-10, Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) anunță lansarea lui SK140SRD – cel mai mic utilaj al său, destinat sectorului de demolari și reciclare. În ciuda dimensiunilor sale mai reduse, utilajul are în spate peste 40 de ani de inovare și dezvoltare în domeniul dezmembrării automobilelor și încorporează multe dintre aceleași caracteristici ca modelele mai mari.

Anual, în Europa, aproximativ șase milioane de vehicule își încheie cuclul de viață util, dar continuă să aibă o valoare semnificativă ca sursă de piese de schimb. Reciclarea modernă a autovehiculelor încearcă să fie cât mai eficientă din punctul de vedere al costurilor, dar prin directive stricte ale UE privind obiectivele de reutilizare/recuperare și reutilizare/reciclare, depozitele de dezmembrări trebuie să ia în considerare și impactul acestor procese asupra mediului.

Încă de la lansarea primelor utilaje pentru dezmembrarea de automobile, în 1979 în Japonia, Kobelco a continuat să se concentreze pe dezvoltarea celor mai bune echipamente posibile care să ajute la reciclarea și reutilizarea vehiculelor și a pieselor acestora. Ca rezultat, utilajele pentru dezmembrări Kobelco sunt renumite pentru performanțele, fiabilitatea și eficiența lor, iar noul Kobelco SK140SRD oferă un consum redus de combustibil, este mai puțin zgomotos și are emisii de CO2 semnificativ reduse.

„De la lansarea primului nostru model pentru dezmembrări, acum 40 de ani, am vândut peste 1.200 de utilaje, ca urmare a dezvoltării permanente de noi echipamente care să răspundă nevoilor clienților noștri. Deși exteriorul utilajelor poate părea similar, SK140SRD încorporează inovații tehnologice semnificative, inclusiv un cadru specializat și tehnologia iNDr (integrated Noise & Dust reduction). În schimb, aceste inovații ajută la îmbunătățirea durabilității, fiabilității, operabilității și siguranței. Utilajele de demolare și reciclare Kobelco demonstrează o performanță excelentă a costurilor pe durata lor de viață, performanță care devine tot mai evidentă cu cât mașina este mai mult folosită, iar acest utiaj de ultimă generație reprezintă ceea ce are mai bun Kobelco de oferit”, a spus Peter Stuijt, Product Manager KCME.

MEq
By MEq decembrie 20, 2018 14:40