Noua aplicație Cat oferă date simplificate și directe despre utilaje pe dispozitivele mobile

MEq
By MEq ianuarie 27, 2019 01:11

Noua aplicație Cat oferă date simplificate și directe despre utilaje pe dispozitivele mobile

Caterpillar lansează prima aplicație mobilă din industrie concepută pentru clienții care își petrec mult timp în camion, pe șantier și mereu în mișcare, punându-le la dispoziție datele telematice ale utilajelor lor. Cat App oferă date simplificate și bine organizate direct pe dispozitivele mobile, ajutând clienții să monitorizeze locația și starea utilajului, să reacționeze mai rapid la codurile de eroare și să maximizeze disponibilitatea mașinii.

Ca punct culminant al unui program orientat către nevoile clientului, noua aplicație Cat este optimizată pentru contractorii care au nevoie să urmărească datele de operare ale utilajelor din teren. „Dezvoltarea aplicației a inclus 150 de clienți și dealeri din întreaga lume pentru a afla ceea ce ei consideră a fi cel mai important din datele lor telematice”, a spus Fred Rio, directorul departamentului digital & technology pentru Caterpillar Construction Industries. „Majoritatea feedback-ului, indiferent de marcă, s-a împărțit în trei tipuri de provocări pentru clienți: urmărirea orelor de lucru și a locației utilajului, recepționarea codurilor de eroare ale mașinilor și gestionarea operațiilor de întreținere fără a fi dependent de computerul de la birou”.

Acest nou instrument de management mobil al utilajului oferă clienților o modalitate ușoară de monitorizare a întregii flote, de solicitare a pieselor de schimb și intervalelor de service și de conectare, direct de pe șantier, cu distribuitorul Cat. Localizarea exactă a tuturor utilajelor urmărite de aplicație este afișată pe dispozitivul mobil, împreună cu orele de funcționare, datele de diagnostic și de utilizare. Prin intermediul aplicației, utilizatorii beneficiază la maximum de utilajele lor, putând decide mutarea unei mașini prea puțin utilizate exact acolo unde este mai mare nevoie de ea.

Notificările personalizabile avertizează utilizatorii Cat App cu privire la starea de operare a mașinii, chiar dacă aceștia nu verifică zilnic aplicația. Viitorii indicatori de operațiuni planificate de service, bazate pe orele de funcționare ale mașinilor, sunt trimiși utilizatorului, astfel încât intervalul de service poate fi programat fără să interfereze cu producția. Codurile de eroare, precum alertele motorului, avertizează asupra problemelor critice de service care trebuie abordate înainte de apariția unei situații de indisponibilitate a mașinii. Aplicația le permite utilizatorilor să stabilească praguri diferite pentru momentul în care este trimisă o notificare de eveniment.

Concepută pentru proprietarii de utilaje din întreaga lume, utilizatorii aplicației Cat App pot selecta oricare dintre cele 35 de limbi diferite disponibile, inclusiv limba română. Aplicația este disponibilă pe ambele sisteme de operare iOS și Android și poate fi descărcată din Apple iTunes sau din magazinul Google Play. Odată descărcată, utilizatorul se poate loga utilizând datele de identificare existente pentru a încărca datele unui utilaj Cat stocate anterior. Noii utilizatori se pot înscrie și pot introduce în aplicație datele mașinii tastând „Get Started”. De asemenea, datele pot fi vizualizate și încărcate cu ușurință pe site-ul asociat https://my.cat.com, prin conectarea și furnizarea informațiilor despre mașină.

Oferind utilizatorilor o experiență complet integrată și simplificată, informațiile despre flotă pot fi accesate sau actualizate de pe site-ul Caterpillar sau de pe platforma mobilă. Utilizatorii pot instala rapid dispozitive Cat PL-542 product link pentru a conecta utilajele la aplicația Cat fără a fi necesare sisteme de raportare telematică.

MEq
By MEq ianuarie 27, 2019 01:11