Kespry anunță Site Planning Toolkit pentru maximizarea rentabilității în aplicații miniere și de agregate

MEq
By MEq februarie 10, 2019 21:06

Kespry anunță Site Planning Toolkit pentru maximizarea rentabilității în aplicații miniere și de agregate

Kespry a anunțat noul set de instrumente Site Planning Toolkit, conceput pentru a maximiza profitabilitatea, productivitatea și siguranța șantierului. Acesta le permite inginerilor și operatorilor să ia decizii mai rapid ca oricând.

Procesele anterioare se bazau adesea pe echipe tehnologice costisitoare și pe software-uri complexe pentru analiza datelor. Cu noul set de instrumente, clienții pot crea, urmări și analiza progresul în lucrările terasiere, de extracție, precum și siguranța șantierelor – toate actualizate continuu la un simplu zbor de dronă, cu date livrate în doar două ore. Acesta le va permite să facă mai multe ajustări imediate la locul de muncă, asigurându-se în același timp că echipele lor lucrează în condiții de siguranță pe santier.

Avantaje și capabilități:
– Urmărirea în timp util a lucrărilor terasiere și a stării amplasamentului, oferind date privind profilul de înălțime – instrumentul Kespry Cross Section generează automat linii ale profilului de înălțime create în Kespry cloud și poate compara automat profilul respectiv cu datele din zborurile anterioare sau cu un plan de proiectare. Acest lucru le permite managerilor de șantier să acceseze și să evalueze progresul șantierului mai detaliat ca oricând.
– Planificarea exactă a extracției materialelor și urmărirea progreselor după modele de volum 3-D – instrumentul Kespry Model Volume permite utilizatorilor crearea unui poligon 3-D atunci când calculează cantitatea de material ce urmează a fi îndepărtată pentru excavări și explozii propuse. Acest lucru permite managerilor de șantier să evalueze cu exactitate cantitățile, pentru a organiza și planifica mai bine lucrările terasiere.
– Îmbunătățirea conformității și siguranței prin urmărirea continuă a rutelor de transport, a bermelor și a altor caracteristici ale șantierului – instrumentul Kespry Compliance and Safety utilizează inteligența artificială (AI) și algoritmii ”machine learning” pentru a detecta, monitoriza și alerta automat utilizatorii atunci când apar pante, berme, drumuri și terase nemarcate sau periculoase pe șantier. De asemenea, ajută la creșterea siguranței angajaților prin cunoașterea și evitarea problemelor.

MEq
By MEq februarie 10, 2019 21:06