Kässbohrer lansează o nouă generație de semiremorci extensibile și fixe pentru containere

MEq
By MEq ianuarie 31, 2024 21:08

Kässbohrer lansează o nouă generație de semiremorci extensibile și fixe pentru containere

Producătorul de semiremorci Kässbohrer lansează o nouă generație de șasiuri pentru containere, în game extensibile și fixe, prezentând o construcție reproiectată de cadru central octogonal, ce îndeplinește cerințele clienților din transportul intermodal. Semiremorcile folosesc un șasiu robust și ușor, cu o distribuție ideală a sarcinii, un design ușor de utilizat pentru operațiuni rapide și ușoare, crescând eficiența operațională și siguranța generală.

Kässbohrer lansează o nouă generație de semiremorci extensibile și fixe pentru containerePe măsură ce sectorul transportului este într-o fază de tranziție ambițioasă spre atingerea obiectivului zero carbon până în 2050, Kässbohrer răspunde nevoilor de tranziție ale clienților către un transport mai durabil. Kässbohrer își extinde tehnologia premiată de șasiu pentru container cu cadru octogonal cu 4 noi Octagon-on; astfel, vehiculele îndeplinesc nevoile operaționale specifice ale tuturor operatorilor de transport intermodal.

Kässbohrer a rezolvat problemele de torsiune care ducea la deteriorarea permanentă a semiremorcilor pentru container cu șasiu extensibil, venind cu un design patentat inovator al cadrului central octogonal, care a câștigat Trailer Innovation Award la categoria șasiu. Designul cadrului are o construcție mai stabilă, eliminând orice posibilitate de deteriorare din cauza sarcinii și a condițiilor de drum în timpul transportului. În plus, designul inovator al șasiului permite o distribuție mai uniformă a sarcinii, contribuind la siguranța operațiunilor, precum și la eficiența totală a costurilor.

Kässbohrer lansează o nouă generație de semiremorci extensibile și fixe pentru containereKässbohrer a proiectat noua generație Octagon – pe semiremorci pentru containere (K.SHG AH extensibil în spate și K.SHG AVH extensibil față / spate), cu cadru central octogonal patentat, completând oferta din toată gama sa cu șasiu extensibil.

În plus, Kässbohrer și-a mărit toată gama de șasiuri standard fixe pentru containere cu design patentat de cadru central octogonal, denumit Octagon – pe șasiu fix K.SHG S pentru transportul de containere de 20 până la 40 ft, precum și cu șasiu ușor Octagon-on, pentru transportul containerelor de 40 și 45 ft, K.SHG L.

Modelul K.SHG AH extensibil spate Octagon-on, potrivit pentru transportul containerelor de 20 până la 40 ft, și modelul K.SHG AVH extensibil spate Octagon-on, potrivit pentru containerele de 20 până la 45 ft, sunt fabricate cu oțel S 700 MC în conformitate cu standardele ISO 1726-2 și ISO 1726 și au acoperire KTL ca standard.

Kässbohrer lansează o nouă generație de semiremorci extensibile și fixe pentru containereNoul design al șasiului Octagon-on se adaptează mai bine distribuției sarcinii și performanței de tracțiune, pentru un transport mai sigur, precum și pentru o manevrabilitate mai bună, cu un consum mai mic de combustibil și o uzură redusă a anvelopelor. Sistemele inteligente sunt integrate perfect pentru a se adapta performanței de tracțiune atunci când transportă containere de 20 de picioare. În timp ce ușurința operațiunilor este garantată de designul inovator patentat al cadrului central octogonal, sistemele de blocare pneumatice ușor de utilizat din spate contribuie la operațiuni rapide și ușoare. Cu prinderi pentru containere 5×2, 6×2, 7×2 sau 8×2 poziționate cu precizie, sunt asigurate siguranța și ușurința operațională.

Noua generație de șasiuri extensibile Octagon-on prezintă un șasiu mai ușor pentru o sarcină utilă mai mare (K.SHG AH are o masă brută de 4,680 kg, iar K.SHG AVH, are 4,770 kg), pentru un consum mai mic de combustibil fără container și o capacitate de sarcină utilă mai mare.

Octagon-on K.SHG AVH are 2 poziții „king pin”, permițând eficiență operațională la cuplarea cu camioane 6×2 sau 6×4. Odată cu lansarea noii generații de șasiu extensibil pentru containere Kässbohrer Octagon-on, gama complet extensibilă a Kässbohrer include inovatorul cadru central octogonal. Prin adăugarea noii generații de vehicule Octagon-on, Kässbohrer îndeplinește nevoile de robustețe, durată de viață, siguranță și ușurință operațională pentru toți operatorii de transport intermodal multifuncțional.

Kässbohrer lansează o nouă generație de semiremorci extensibile și fixe pentru containereOctogon-on K.SHG S pentru containere de 20 până la 40 ft, precum și șasiul ușor Octagon-on K.SHG L pentru containere de 40 ft și 45 ft prezintă o distribuție inegalabilă a sarcinii, datorită cadrului central octogonal, oferind performanțe mai bune de tracțiune pentru un transport mai sigur, precum și o mai bună manevrabilitate, cu un consum mai mic de combustibil și o uzură redusă a anvelopelor în timpul operațiunilor.

Semiremorca standard Octogon-on K.SHG S de nouă generație pentru transportul containerelor hc de 20 până la 40 ft dispune de prinderi 4×2, 5×2 sau 6×2, plasate cu precizie pentru transportul în siguranță al tuturor combinațiilor de poziționare a containerului, inclusiv 20 ft în mijloc, 2×20 ft, 30 ft, 40 ft și 45 ft hc cu tunel lung, cu opțiune de blocare frontală extensibilă a containerului.

Octogon-on K.SHG S se poate cupla cu camioane 4×2, 6×2 și 6×4, iar operatorii de transport intermodal pot gestiona eficient operațiunile, maximizând utilizarea flotei.

MEq
By MEq ianuarie 31, 2024 21:08