Aderență maximă pentru remorci cu gama de anvelope Nokian Hakkapeliitta Truck T

MEq
By MEq septembrie 5, 2018 23:04

Aderență maximă pentru remorci cu gama de anvelope Nokian Hakkapeliitta Truck T

Ori de câte ori condițiile și legislația impun anvelope de iarnă specializate pentru camioane, linia de produse Nokian Hakkapeliitta Truck este sinonimă cu aderența excelentă și durabilitatea. Acum, linia de produse de top pentru sezonul rece Nokian Tyres este completată cu o anvelopă special concepută pentru remorci, și anume Nokian Hakkapeliitta Truck T.

Condițiile aspre de iarnă impun cerințe speciale și pentru anvelopele de remorci. Aderența laterală și la frânare sunt necesare pentru o remorcă ce transportă lemn pe drumuri forestiere înguste sau sarcini grele, pe drumuri montane sinuoase, acoperite cu gheață. Noua anvelopă Nokian Hakkapeliitta Truck T aduce mai multă încredere pentru cei ce operează în aceste condiții extreme.

„Nokian Hakkapeliitta Truck T este concepută pentru a înlocui clasicele anvelope Nokian NTR-827”, spune Teppo Siltanen, manager de produs Nokian Heavy Tyres. „Are un design complet nou, ce beneficiază de toate caracteristicile care au făcut renumită linia Nokian Hakkapeliitta Truck”.

Aceste caracteristici pentru sezonul rece includ noile șanțuri largi în zig-zag ce îmbunătățesc autocurățirea și aderența pe zăpadă. Există, de asemenea, un nou tip de caneluri în formă de trapez, care își păstrează aderența chiar și atunci când anvelopa este uzată, dar și un nou design mai puternic al flancului care nu este afectat de virajele strânse.

„Este important ca anvelopa să aibă aderență pe toată durata sa de viață”, subliniază Teppo Siltanen. „Nokian Hakkapeliitta Truck T are un model al benzii de rulare care se uzează uniform, îmbunătățind kilometrajul. Anvelopa este potrivită pentru utilizare pe tot parcursul anului atunci când este instalată în toamnă. De asemenea, are o rezistență redusă la rulare și un zgomot scăzut al pneurilor. Punem preț atât pe confortul la condus, cât și pe mediul înconjurător.”

Alte produse din gama Nokian Hakkapeliitta Truck includ anvelopele pentru punți motoare Nokian Hakkapeliitta Truck D și E, precum și anvelopele pentru axe de direcție Nokian Hakkapeliitta Truck F2.

MEq
By MEq septembrie 5, 2018 23:04