Kalmar lansează noua generaţie de stivuitoare grele pentru piaţa nord-americană

MEq
By MEq octombrie 9, 2015 16:15

Kalmar lansează noua generaţie de stivuitoare grele pentru piaţa nord-americană

Story Highlights

  • Stivuitorul de mare capacitate Kalmar DCG180-330, din categoria de sarcini nominale 18-33 t, este disponibil de acum şi în America de Nord

Related Articles

După ce în februarie a fost lansat în Europa, stivuitorul de mare capacitate Kalmar DCG180-330, din categoria de sarcini nominale 18-33 t, este disponibil de acum şi în America de Nord.

Conceput special pentru manipularea încărcăturilor grele, în aplicaţii industriale, utilajul este deja o referinţă în ceea ce priveşte eficiența şi productivitatea. Prin acest stivuitor de capacitate mare, Kalmar răspunde cerinţelor clienţilor pentru siguranţă crescută, niveluri ridicate de performanţă şi costuri reduse de operare. Cabina EGO asigură operatorului o bună vizibilitate, niveluri mici de zgomot şi dispune de comenzi ergonomice, fiind unul dintre cele mai „user-friendly” medii de comandă. În plus, utilajul prezintă trei moduri de conducere diferite, în funcţie de aplicaţia în care este folosit, fiecare optimizat pentru a satisface cerinţele operaţionale.

Operatorul poate alege între setările „Power” (maximizează performanța prin creşterea numărului de tone/oră transportate), „Normal” (balansează puterea şi economia pentru a optimiza profitabilitatea) şi „Economy” (atunci când costul total al operaţiunilor depăşeşte necesarul de performanţă, rezultând o economie de consum de 15% faţă de modelele anterioare). Kalmar DCG180-330 folosește motoare Cummins și Volvo, ce oferă putere optimă, conforme cu standardul de emisii Stage IV/Tier 4F.

Kalmar DCG180-330 a fost foarte bine primit în Europa, deoarece a depăşit aşteptările clienţilor. Un astfel de echipament este evaluat în funcţie de raportul „return of investment”, iar acesta este punctul în care Kalmar este consecventă. Veștile bune circulă repede și se pare că piaţa americană aştepta cu nerăbdare acest stivuitor remarcabil – se arată într-o declaraţie a unui oficial Kalmar US.

MEq
By MEq octombrie 9, 2015 16:15