Kalmar a achiziționat linia de tractoare electrice pentru terminale de la Lonestar

MEq
By MEq octombrie 9, 2023 19:09

Kalmar a achiziționat linia de tractoare electrice pentru terminale de la Lonestar

Kalmar, membră a Cargotec, a semnat un acord pentru achiziționarea drepturilor de produs ale liniei de tractoare electrice pentru terminale de la Lonestar Specialty Vehicles (LSV) din Statele Unite. Ca parte a tranzacției, LSV va transfera activele imateriale către Kalmar și va acționa ca partener de producție contractual al Kalmar pentru gama achiziționată de produse.

Lonestar Specialty Vehicles, cu sediul în Texarkana, Texas, este o companie specializată în dezvoltarea și producția de vehicule electrice pentru piața vehiculelor comerciale. Compania a lansat primul tractor electric în noiembrie 2019 și continuă să dețină o poziție de lider în sectorul de tractoare electrice pentru terminale, pe piața din SUA.

„Kalmar este un deschizător de drumuri în industria soluțiilor eco-eficiente privind manipularea mărfurilor și a materialelor, cu o experiență solidă în furnizarea de premiere în acest domeniu, în gama electrică. Cererea de tractoare electrice pentru terminale este în creștere și dorim să ne asigurăm că avem un portofoliu cuprinzător de vehicule electrice disponibil pentru piață. Este un obiectiv strategic cheie pentru noi să avansăm în această direcție a decarbonizării și suntem încântați să ne extindem gama existentă de soluții electrice cu tractoare electrice pentru terminale”, a declarat Hermanni Lyyski, Vicepreședinte, Terminal Tractors, Kalmar.

Noua linie de tractoare electrice pentru terminale va fi integrată în portofoliul de tractoare pentru terminale Kalmar sub numele de marcă Kalmar TX. Kalmar continuă să investească în dezvoltarea gamei sale de echipamente electrice, iar în prezent dezvoltă a treia generație de tractoare electrice pentru terminale pentru piața globală. Noua linie de produse Kalmar TX va fi disponibilă în regiunea Americii.

MEq
By MEq octombrie 9, 2023 19:09