Joy 4LD este cel mai nou încărcător pentru subteran de la Joy Global

MEq
By MEq octombrie 17, 2016 18:14

Joy 4LD este cel mai nou încărcător pentru subteran de la Joy Global

Noul încărcător pentru subteran Joy 4LD, lansat în septembrie la MINExpo 2016, este ultimul produs din gama de utilaje miniere îmbunătăţite a Joy Global, ce pune accent pe siguranţa operării, fiabilitate şi întreţinere uşoară.

Cu o gamă largă de capacități de încărcare nominale, ideale pentru aplicații miniere în galerii înguste, 4LD extinde gama de încărcătoare subterane a companiei. Utilajul de 4 tone capacitate dispune de un cadru robust din oțel ce face faţă rigorilor aplicațiilor miniere in rocă dură, reducând posibilii timpi de nefuncționare și extinzând durata de viață a echipamentului. Este primul model LHD din această clasă de mărime ce foloseşte o cinematică de braţ tip Z (Z-bar linkage); aceasta creşte forţa de rupere cu până la 15% și îmbunătățește timpul de descărcare de la 5 secunde la 2,1 secunde.

Caracteristicile de siguranță ale încărcătorului includ efectuarea întreținerii de la nivelul solului, trei puncte de acces și de ieșire spre compartimentul operatorului, dispozitive de blocare operaționale, precum și separarea surselor de căldură și de combustibil. Încărcătorul dispune, de asemenea, de o cabină mai mare, pentru o ergonomie îmbunătățită și confort. 4LD a fost proiectat pe baza sugestiilor clienților Joy Global pentru îmbunătățirea operațiunilor miniere.

Gama de echipamente pentru minerit „hard rock” Joy Global include, de asemenea, platforme de foraj pentru găuri și camioane pentru subteran. Forezele jumbo Joy folosesc ciocane hidraulice Montabert seria HC și controale de foraj Intelsense. Toate echipamente pentru rocă dură de la Joy sunt susţinute de rețeaua de service direct la nivel global a companiei, cu tehnologie de ultimă generaţie și asistență la faţa locului.
4LD, loader, hard rock, Sudbury, Ontario, Canada, 2016, KO, display image

MEq
By MEq octombrie 17, 2016 18:14