Joint venture-ul dintre Jungheinrich și Mitsubishi Logisnext Americas deschide calea pentru excelență în automatizare

MEq
By MEq octombrie 10, 2023 20:53

Joint venture-ul dintre Jungheinrich și Mitsubishi Logisnext Americas deschide calea pentru excelență în automatizare

Compania germană specializată în intralogistică, Jungheinrich, și Mitsubishi Logisnext Americas (Logisnext), un important furnizor și producător nord-american în sectorul manipulării materialelor și al soluțiilor inovatoare de automatizare, au anunțat lansarea Rocrich AGV Solutions (Rocrich).

Marcând o etapă semnificativă, după ce în luna iunie au fost anunțate planurile vizate de acest joint venture, efortul de colaborare consolidează și extinde parteneriatul existent dintre Jungheinrich și Mitsubishi Logisnext Americas cu peste 570 de dealeri Logisnext pe piețele din America de Nord. Rocrich oferă soluții de automatizare mobile dovedite pentru depozite, unități de producție și cea mai bună promisiune de servicii din industrie, cu acoperire locală și regională de top.

Prin Rocrich, clienții și partenerii din industrie au acum acces la o suită cuprinzătoare de soluții mobile de automatizare și robotică – care acoperă toate situațiile de utilizare importante ale clienților, de la AGV-uri standard la echipamente speciale și stivuitoare automate. Această ofertă strategică pe piața nord-americană se bazează în continuare pe capacitatea Rocrich de a valorifica cunoștințele și expertiza globală oferite de Rocla și Jungheinrich în domeniul automatizării – cu un flux continuu de produse inovatoare așteptate în viitor.

„Este o realizare, deoarece, prin lansarea Rocrich, viziunea noastră strategică devine realitate”, a declarat Brian Spradlin, președintele Rocrich. „Acest moment evidențiază dedicarea și dorința noastră de a remodela industria manipulării materialelor prin soluții inovatoare mobile de automatizare.”

Rocrich va fi localizat la sediul Mitsubishi Logisnext Americas din Houston, TX, cu o echipă dedicată de profesioniști cu sediul în Marengo, IL, pentru a asigura operațiuni eficiente. Operațiunile Rocrich sunt susținute și de rețeaua de dealeri a Mitsubishi Logisnext Americas în SUA, Canada și Mexic.

MEq
By MEq octombrie 10, 2023 20:53