JASO Tower Cranes expune la ConExpo

MEq
By MEq martie 1, 2017 17:45

JASO Tower Cranes expune la ConExpo

Cu ocazia târgului ConExpo din perioada 7-11 martie, JASO aduce în atenţia vizitatorilor una dintre modelele sale de macarale care au trezit cel mai mare interes din partea pieţei. Macaraua cu braţ înclinat J168HPA are un design revoluţionar, folosind un cilindru hidraulic în partea din spate, între contrabraț şi partea rotitoare superioară.

Unul dintre avantajele importante ale acestei macarale este raza de parcare foarte strânsă; cu alte cuvinte, macaraua are o amprentă mică atunci când nu lucrează, ceea ce-i conferă un avantaj însemnat în zonele urbane, în spaţii strâmte.

O altă noutate este platforma cloud SMARTLINK, ce permite monitorizarea completă a performanţelor macaralei, oferind rapoarte detaliate şi intuitive pe care le poţi avea uşor la îndemână. Totodată, SMARTLINK by JASO oferă clienților un sistem de alarmă care poate oferi alerte imediate cu privire la suprasarcini, viteza vântului etc.

Pentru prim dată, JASO va invita vizitatorii să îşi spună impresiile despre cea mai mare şi mai puternică macara produsă de constructorul spaniol – modelul J780PA cu braţ înclinat, cu o sarcină maximă de 75 t.

MEq
By MEq martie 1, 2017 17:45