Încărcătorul frontal Kawasaki-KCM 90Z7 are acum motor Tier 4F

MEq
By MEq noiembrie 7, 2015 18:49

Încărcătorul frontal Kawasaki-KCM 90Z7 are acum motor Tier 4F

KCMA Corporation, divizia nord-americană a producătorului japonez de încărcătoare pe pneuri Kawasaki-KCM (detinut de Hitachi), a anunțat intrarea pe piaţă a versiunii de încărcător frontal cu motor Tier 4 Final. Ca urmare a succesului modelului 90Z7 Tier 4i, noul încărcător oferă funcții suplimentare concepute pentru a crește eficiența și productivitatea.

Prin revenirea la motoare Cummins, noua maşină este propulsată de un QSL9 de 275 hp ce nu necesită DPF. Tehnologia SCR implementată pe acest model asigură o funcţionare mai curată a motorului și necesită mai puțină întreținere, oferind totodată economii suplimentare de combustibil faţă de modelul cu Tier 4i. Consumul de lichid de evacuare diesel rămâne scăzut, la sub 3% din consumul de combustibil.

Mai multe caracteristici noi contribuie la puterea și productivitatea lui 90Z7 T4F, începând cu partea frontală a încărcătorului, cu un nou design al cupei ce asigură o penetrare mai bună și retenția materialului. Sistemul hidraulic de centru deschis ce foloseşte pompe cu piston cu debit variabil asigură performanțe excelente, chiar și la turaţii reduse ale motorului. Convertorul standard de blocare a cuplului, disponibil în vitezele 2, 3 și 4, este foarte eficient, oferind performanțe excelente în rampe. Indiferent că foloseşte modurile Normal sau Power, o funcție temporară „quick power” asigură acea creştere instantanee de putere ce duce la cicluri de lucru rapide.

92Z7b_2577lg

Cabina este confortabilă, oferă o vizibilitate excelentă şi acces uşor la toate comenzile, iar monitorul LCD furnizează informaţii importante ce-i permit operatorului să personalizeze sau să standardizeze setările maşinii. Sistemele de diagnosticare au fost îmbunătăţite pentru a oferi date mai detaliate, iar intervalele de schimb a uleiului au fost prelungite pentru motor şi sistemele hidraulice, reducând costuirile totale de operare. Sistemul telematic standard KCMA Global e-Service monitorizează şi colectează date operaţionale şi emite alerte, asigurând gestionarea proactivă și eficientă a flotelor, programe de întreținere și eficiența funcționarii.

MEq
By MEq noiembrie 7, 2015 18:49