Încărcătorul frontal John Deere 944K hybrid, updatat cu motor Tier 4 Final

MEq
By MEq octombrie 10, 2018 14:22

Încărcătorul frontal John Deere 944K hybrid, updatat cu motor Tier 4 Final

Continuând să producă utilaje performante, John Deere aduce tehnologia Tier 4 Final pe încărcătorul frontal pe roți 944K hybrid, pentru a oferi clienților o creștere a eficienței consumului de combustibil față de modelul cu motor Tier 4 Interim. Alte actualizări ale utilajului includ îmbunătățirea confortului operatorului și creșterea timpilor de disponibilitate, reducând totodată costurile zilnice de operare.

Echipat cu un motor John Deere PSS Tier 4 Final de 13,5 litri, de 536 hp, modelul 944K are un consum de combustibil cu 9 până la 14% mai mic comparativ cu predecesorul său cu Tier 4 Interim. Motorul actualizat oferă un cuplu impresionant și o capacitate bună de reacție ce ajută la menținerea unei viteze bune la pătrunderea brațului și a cupei în grămadă.

„Noile caracteristici de pe 944K oferă clientilor o soluție care crește productivitatea, gestionând în mod eficient costurile. De asemenea, am menținut caracteristici populare, precum controlul standard al tracțiunii, care limitează automat cuplul la orice roată atunci când are loc deraparea, eliminând esențial patinarea roții și avarierea/tăierea anvelopei”, spune John Chesterman, product marketing manager, John Deere Construction & Forestry.

Împreună cu update-ul la nivelul motorului, operatorii se vor bucura și de o creștere a performanțelor de control al costurilor. Această caracteristică standard oferă operatorului posibilitatea de a regla agresivitatea mașinii în timpul decelerației cu trei trepte (setări) diferite. Cu cât setarea este mai mare, cu atât frânarea electrică va apărea în timpul aplicării. Atunci când toate cele trei lumini sunt aprinse, încărcătorul va oferi o creștere cu 33% a performanțelor de decelerare și o extindere totală a duratei de viață a frânei de serviciu.

Alte modificări ale utilajului includ adăugarea unui scaun încălzit și ventilat care oferă operatorului un confort maxim. Odată cu îmbunătățirea tehnologiei Tier 4 Final, nivelurile de zgomot (atât pentru operator, cât și pentru cei din jurul mașinii) au fost, de asemenea, reduse. Cu funcția Ultimate Uptime, proprietarii sunt înștiințați cu privire la inspecțiile periodice, dispun de prognoze ale mașinii, diagnosticare la distanță, capabilități de programare și posibilitatea de a adăuga noi soluții unui pachet personalizat (prin sistemul telematic JDLink).

MEq
By MEq octombrie 10, 2018 14:22