Încărcătorul frontal Cat 988K XE cu transmisie electrică vine cu actualizări tehnologice și de eficiență

MEq
By MEq februarie 15, 2022 17:44

Încărcătorul frontal Cat 988K XE cu transmisie electrică vine cu actualizări tehnologice și de eficiență

Story Highlights

  • Caterpillar
  • Cat 988K XE
  • incarcator frontal Cat
  • incarcator frontal Cat cu transmisie electrica
  • Cat Autodig
  • Cat Auto Set Tires
  • motor cu reluctanta variabila
  • Bergerat Monnoyeur Romania

Related Articles

Având la bază tehnologia solidă a motoarelor cu reluctanță variabilă, ce valorifică experiența Caterpillar de peste 15 ani în materie de transmisii electrice, actualizările aduse încărcătorului frontal Cat 988K XE permit o viteză la coborârea în pantă cu până la 10% mai mare, o tracțiune îmbunătățită și o forță hidraulică mărită de penetrare, pentru a asigura o productivitate mai bună cu până la 5%. Designul actualizat îmbunătățește timpii de ciclu în aplicațiile de încărcare și transport, iar contragreutatea opțională crește stabilitatea utilajului și oferă o manevrabilitate mai rapidă în aceste sarcini.

Încărcătorul frontal Cat 988K XE cu transmisie electrică vine cu actualizări tehnologice și de eficiențăNoua Pedală-Go de pe 988K XE are trei niveluri dinamice de frânare, pentru a le permite operatorilor acționarea mai ușoară a pedalei din dreapta. Funcția standard Tire Slip Prevention reduce deraparea și uzura anvelopelor pentru a crește durata de viață a anvelopelor și a reduce costurile de proprietate.

Noile funcții opționale Cat Autodig simplifică faza de săpare, optimizând ciclul de săpare cu până la 10%. Prin reducerea derapării și uzurii anvelopelor, Auto Set Tires reglează roțile frontale, susținând tehnicile de încărcare adecvate. Tehnologia de prevenire a blocării la ridicare gestionează automat forța de penetrare la săpare, pentru a preveni blocarea hidraulică în timpul ridicării frontale, astfel încât 988K XE să petreacă mai puțin timp în grămada de material.

Prin instruirea tehnicilor de operare adecvate, noua funcție Cat Operator Coaching ajută la creșterea eficienței utilajului și oferă timpi de ciclu cu până la 15% mai rapizi, precum și factori de umplere a cupei cu 10% mai buni. Pe lângă alte metode, indică modul de a reduce în mod corespunzător cursa, a evita trepidațiile la săpare, a pătrunde în grămadă cu cupa dreaptă, a reduce înălțimea de descărcare și a utiliza kickout-ul. De asemenea, feedback-ul de instruire are ca rezultat un consum de combustibil cu până la 15% mai mic.

Încărcătorul frontal Cat 988K XE cu transmisie electrică vine cu actualizări tehnologice și de eficiențăEficiență crescută
Tehnologia de acționare cu reluctanță variabilă regăsită pe 988K XE, dovedită în condiții reale de operare, mărește eficiența generală cu 25% și eficiența în aplicații de încărcare frontală cu până la 49%, comparativ cu modelul 988K. Operarea în modul economic reduce turația nominală a motorului Cat C18 pentru a scădea și mai mult consumul de combustibil. Viteza hidraulică crescută și timpii de ciclu mai rapizi obținuți de 988K XE reduc timpii de ralanti și consumul de combustibil, pentru a crește eficiența încărcătorului. Reducerea emisiilor cu efect de seră, prin operarea unui model cu transmisie electrică în raport cu unul cu transmisie mecanică, este echivalentă cu până la 1 an de consum de energie electrică pentru aproximativ 10 locuințe.

O nouă supapă de direcție și control integrat (STIC) asigură o operare cu până la 47% mai silențioasă, iar sistemul oferă un control precis al utilajului, cu mișcări minime ale brațului, pentru a crește confortul și a îmbunătăți acuratețea și eficiența încărcării. Prin reglarea pedalei din stânga de la 100% la 25%, noul sistem de control al forței de penetrare (RSC) reduce potențialul de derapare a roților, fără însă a reduce eficiența hidraulică. Noul sistem hidraulic de control pozitiv al debitului (PFC) crește eficiența, capacitatea de umplere a cupei și capacitatea de reacție, pentru a livra performanțe solide.

Încărcătorul frontal Cat 988K XE cu transmisie electrică vine cu actualizări tehnologice și de eficiențăDatele sunt afișate pe monitorul din cabină în timp real, iar funcția disponibilă Cat Payload permite cântărirea precisă a materialului încărcat, pentru a îmbunătăți eficiența de încărcare a camioanelor prin reducerea supraîncărcării / subîncărcării lor. Iar când se alătură tehnologia opțională Advanced Productivity, 988K XE oferă informații cuprinzătoare despre sarcina utilă, contribuind la îmbunătățirea productivității operaționale și a profitabilității.

Cu funcția standard Cat Vision ce sporește vizibilitatea în spatele utilajului, 988K XE are o articulație de 43 de grade care îi permite poziționarea precisă în zonele înguste, pentru o încărcare eficientă a camionului. Încărcătorul frontal are o sarcină utilă nominală de 11,3 tone, atunci când lucrează cu material dens (rocă), și de 14,5 tone, cu material afânat, putând fi echipat cu o gamă extinsă de cupe cu capacități de la 4,7-13 m3. Performanțele utilajului sunt adecvate pentru a oferi încărcare eficientă din 3 treceri a camionului rigid Cat 770G de 38,2 tone și din 4 treceri a camionului Cat 772G de 46,8 tone. În configurația high-lift asigură încărcarea din 5 treceri a camionului rigid Cat 773G de 55,3 tone și din 6 treceri pentru camionul Cat 775G de 64 tone.

Mai multe informații despre noul încărcător frontal Cat 988K XE cu transmisie electrică găsiți la reprezentantul dvs. local Caterpillar.

MEq
By MEq februarie 15, 2022 17:44