HW155H – Prototipul Hyundai de excavator cu hidrogen

MEq
By MEq februarie 1, 2023 23:57

HW155H – Prototipul Hyundai de excavator cu hidrogen

Story Highlights

  • Hyundai Construction Equipment
  • Bauma 2022
  • excavator pe roti cu hidrogen Hyundai
  • excavator Hyundai HW155H
  • hidrogen
  • pile de combustie cu hidrogen
  • hydrogen excavator prototype
  • Hyundai Connect

Related Articles

Anul trecut, la München, Hyundai Construction Equipment și-a prezentat cele mai recente utilaje și tehnologii, inclusiv soluții inteligente de construcții, pachete de alimentare cu pile de combustie cu hidrogen și baterii electrice, excavatoare cu hidrogen și electrice, încărcătoare frontale pe roți, camioane articulate etc. Compania coreeană a profitat din plin de Bauma pentru a-și promova echipamentele și tehnologiile de construcții inteligente și prietenoase cu mediul, căutând recunoaștere pentru utilajele sale competitive.

Acest lucru este în concordanță cu tendința globală a pieței utilajelor de construcții, unde cererea de produse ecologice și de dimensiuni compacte a crescut constant pe piețele dezvoltate din America de Nord și Europa.

Potrivit Off-Highway Research, un institut global de cercetare a utilajelor de construcții, cererea de utilaje compacte pe piața europeană de construcții este de așteptat să crească în continuare. Cota de piață a utilajelor compacte este estimată să crească de la 45% în 2021 până la 53%, în 2025. De asemenea, piața europeană a arătat un nivel ridicat de interes și cerere pentru utilajele ecologice, deoarece standardele de emisii privind neutralitatea de carbon sunt extrem de ridicate.

În conformitate cu aceste tendințe, Hyundai Construction Equipment și-a prezentat excavatorul pe roți HW155H cu hidrogen de 14 tone, dezvoltat pentru prima dată în Coreea în 2020, dar și un pachet de pile de combustie cu hidrogen. Zona HYUNDAI CONNECT a atras, de asemenea, vizitatori, ajutându-i să înțeleagă mai bine tehnologiile automatizate fără operator.

Nu în cele din urmă, divizia de motoare de la Hyundai Doosan Infracore și-a prezentat pentru prima dată pachetele de baterii electrice, ca parte a strategiei companiei de a-și extinde acest domeniu (concentrat acum pe motoarele cu ardere internă) la unul mai complex, care să includă soluții de electrificare. Prin astfel de eforturi, compania intenționează să facă progrese pe piața europeană, unde accentul pe utilaje eco (electrice sau pe hidrogen, cu amprenta zero de carbon) este mare.

MEq
By MEq februarie 1, 2023 23:57