Husqvarna introduce noua gamă DXR de roboți pentru demolări

MEq
By MEq ianuarie 3, 2022 21:44

Husqvarna introduce noua gamă DXR de roboți pentru demolări

Husqvarna Construction și-a consolidat oferta odată cu lansarea noii game de roboți pentru demolări – DXR 145, DXR 275, DXR 305 și DXR 315. Cele patru noi modele DXR oferă o creștere medie a puterii de cca. 20%. Rezultatul: utilaje mai eficiente și mai puternice, care permit utilizatorului să realizeze mai multe lucrări de demolare, într-un timp mai redus. În plus, noile utilaje au funcționalități ce optimizează puterea disponibilă astfel încât să permită continuarea lucrului la niveluri ridicate de putere, chiar dacă task-ul devine mai greu din cauza circumstanțelor – de exemplu, în medii cu temperaturi ridicate.

Cu o telecomandă complet nouă, operarea cu precizie este mai ușoară ca niciodată. Noua unitate de control permite o vedere de ansamblu îmbunătățită a stării utilajului, ceea ce contribuie la creșterea timpului de funcționare și a productivității. În plus, conexiunea la distanță menține utilizatorul în zona siguranță și departe de orice riscuri potențiale. Acest lucru le permite să lucreze în zone periculoase, având o rază de control de până la 300 m.

„Îmbunătățirea siguranței operatorului este prioritatea noastră. Toate noile noastre modele DXR sunt certificate în ceea ce privește siguranța, EMC (electromagnetic compatibility) și siguranța funcțională. În același timp, obținerea de rezultate rapide și de înaltă calitate este literalmente în mâinile utilizatorului. Mai mult ca niciodată, aceste noi utilaje sunt o extensie a operatorului, crescând puterea și oferind un control îmbunătățit asupra factorilor ce definesc reușita lucrarii”, a spus Fredrik Linnell, Demolition Director la Husqvarna Construction.

Cu diverse unelte de lucru multifuncționale și pachete instalate din fabrică, productivitatea și domeniile de aplicare pot fi îmbunătățite rapid. Noua gamă a fost, de asemenea, concepută pentru a face depanarea mai ușoară, reducând și mai mult timpii de nefuncționare. Fredrik Linnell continuă: „Știm că lucrările de demolare pot fi în medii cu temperaturi înalte, în zone incomode și solicitante, așa că în timpul dezvoltării noii noastre game DXR accentul s-a pus pe modul în care putem face fiecare zi de lucru mai sigură, mai ușoară și mai productivă pentru utilizator. Credem că rezultatele vorbesc de la sine și că profesioniștii din demolări și construcții vor aprecia noua tehnologie inteligentă, operarea lină și nivelurile ridicate de performanță pe care le oferă noua gamă DXR.”

Aplicații speciale
Datorită gamei largi de unelte de lucru, un robot DXR este potrivit pentru un număr mare de sarcini.

Zone periculoase
Un robot DXR poate lucra în medii periculoase. Riscurile de prăbușire, fumul, praful, căldura sau vibrațiile nu reprezintă o problemă, operatorul fiind capabil să efectueze lucrarea de la o distanță considerabilă.

Demolare parțială sau de precizie
Un robot Husqvarna DXR este ideal pentru demolarea parțiala a unor structuri, cum ar fi conducte, scări și tavane, unde este nevoie de o precizie ridicată pentru a evita deteriorarea structurilor rămase.

Zone înguste, greu accesibile
Datorită designului inteligent și compact, robotul DXR poate trece cu ușurință prin deschideri mici sau poate fi coborât în puturi înguste pentru a îndeplini eficient diferite sarcini.

Demolare în zone sensibile
Datorită motorului său electric fără emisii, greutății reduse și dimensiuni compacte, DXR este ideal în lucrări de demolare/demontare în interior sau în zone sensibile precum spitale, hoteluri sau laboratoare.

MEq
By MEq ianuarie 3, 2022 21:44