Husqvarna introduce compactul robot pentru demolări DXR 95

MEq
By MEq februarie 13, 2024 19:34

Husqvarna introduce compactul robot pentru demolări DXR 95

Story Highlights

  • Husqvarna Construction
  • robot pentru demolari Husqvarna DXR 95
  • demolition robot
  • DXR 95 demolition robot

Related Articles

Husqvarna Construction a prezentat la World of Concrete 2024 noul DXR 95, cel mai ușor și mai compact robot al său pentru demolări. Astfel, lansarea marchează adăugarea celui de-al cincilea model în gama de roboți pentru demolare de înaltă calitate a companiei, oferind clienților o creștere a productivității în spații înguste.

Husqvarna introduce compactul robot pentru demolări DXR 95Ca partener al profesioniștilor din construcții din întreaga lume, Husqvarna Construction poate oferi acum un robot pentru demolări care este, în egală măsură, și puternic, și portabil. DXR 95 este puternic, datorită unui grup propulsor de înaltă eficiență, care livrează o putere de 9,8 kW și o presiune de 250 bari către unealta de lucru din capătul brațului. Deși cântărește aproximativ o jumătate de tonă, este suficient de mic pentru a fi transportat într-un van obișnuit (vehicul comercial ușor) și condus prin spații înguste, dar totodată suficient de robust pentru a aborda rampe cu o inclinație de 30°.

Operarea robotului pentru demolări DXR 95 este intuitivă și simplă, datorită uneia dintre cele mai ușor de utilizat telecomenzi din industrie. Caracteristicile cheie includ joystick-uri și butoane ergonomice care facilitează selectarea și modificarea setărilor, mesaje scrise ce permit înțelegerea feedback-ului utilajului și posibilitatea operatorilor de a selecta limba preferată de pe ecranul LCD.

„Cu un excelent raport putere-greutate și o amprentă la sol redusă, DXR95 răspunde cererii pieței pentru un robot pentru demolări care să se poată strecura și lucra în medii înguste sau sensibile și să ofere cu adevărat puterea și performanța de care au nevoie profesioniștii”, a declarat Daniel Lundberg, Global Product Manager, Husqvarna Construction.

Husqvarna introduce compactul robot pentru demolări DXR 95Timpi de disponibilitate non-stop
DXR 95 este construit pentru multe ore de demolare continuă. Potrivit într-o gamă largă de aplicații – de la spargerea rocii în medii subterane/tuneluri până la demolarea de coșuri de fum industriale –, versatilul robot poate avea constant performanțe ridicate, cu întreruperi minime, datorită tehnologiei sale superioare a managementului termic.

Funcțiile suplimentare previn și mai mult timpi inutili de nefuncționare. Acestea includ un braț heavy-duty cu cilindri robuști, sistem de ungere automată a ciocanului hidraulic (pentru intervale de service mai lungi) și protecție pentru componentele de bază din zona inferioară a șasiului. Toate componentele sunt ușor accesibile pentru a face service-ul și întreținerea rapide și fără probleme.

De asemenea, DXR 95 oferă operatorilor mai multă flexibilitate. Folosind telecomanda, aceștia pot regla cu ușurință parametrii robotului, precum sistemul de pulverizare a apei, ungerea și funcțiile hidraulice, pentru a se potrivi preferințelor lor – și chiar pot ajusta presiunea și debitul pentru a se potrivi cu cerințele uneltelor de lucru non-standard.

„Ne dorim să oferim clienților noștri un avantaj competitiv, iar DXR95 ridică ștacheta în termeni de ușurință în utilizare și performanță în domeniul roboților pentru demolări”, a spus Daniel Lundberg. „Acum, profesioniștii în construcții de pretutindeni pot lucra mai eficient – oriunde ar fi locul lor de muncă.”

MEq
By MEq februarie 13, 2024 19:34