Hultdins a lansat noi graifere MultiGrip și SuperGrip

MEq
By MEq aprilie 10, 2023 16:29

Hultdins a lansat noi graifere MultiGrip și SuperGrip

Story Highlights

  • Hultdins
  • MultiGrip MG16-V
  • SuperGrip RG16-V
  • MultiGrip 24

Related Articles

Hultdins a introdus noul MG16-V în gama MultiGrip. Graiferul forestier vine cu mai multe tipuri de sisteme de conexiune pentru excavator, cum ar fi OilQuick, EC-Oil, cuplă Open-S sau suport obișnuit S- sau B-.

MG-V este cel mai puternic graifer pentru bușteni din portofoliul producătorului suedez. Cu bolțuri de expansiune și bucșe robuste, MG-V este un graifer rezistent. Cele două brațe solide de prindere sunt din metal turnat, MG-V incluzând, totodată, o supapă de stabilizare a sarcinii. În plus, este echipat cu un acumulator pe cilindrul graiferului care permite brațelor să urmărească dacă, de exemplu, un buștean sau o piatră tinde să alunece și există riscul de a pierde aderența. MG16-V va intra în producție începând cu trimestrul al doilea al lui 2023.

SuperGrip RG16-V
Hultdins au combinat puternicul graifer SuperGrip 360S cu SuperGrip RG16 pentru a oferi un graifer super versatil pentru multiple aplicații. SuperGrip RG16-V are trei brațe foarte puternice care pot manipula lemn și diferite alte materiale. Brațele sincronizate fac graiferul ușor de controlat și manevrat la încărcarea și manipularea materialelor.

Graiferul este echipat cu un cilindru cu amortizare pentru a reduce sarcinile de șoc și încorporează o supapă de stabilizare a sarcinii montată direct, pentru o siguranță maximă. Cilindrul este mai bine protejat în interiorul cadrului, pentru a minimiza potențiala deteriorare a tijei cilindrului. Cadrul principal și brațele graiferului sunt construite din oțel de înaltă claitate, rezistent la uzură. La fel ca toate celelalte graifere SuperGrip, RG16-V este echipat standard cu bolțuri de expansiune.

MultiGrip 24
Este cel mai mare graifer bypass din gama de produse MultiGrip (MG). Noul MG24 are la bază puternicul și fiabilul model MG20. În comparație cu MG20, MG24 are brațe de prindere mai mari pentru o capacitate crescută. MultiGrip 24 este:

– Dezvoltat special pentru industria construcțiilor.
– Disponibil cu o multitudine de cuple diferite.
– Bolțuri de expansiune și bucșe robuste.
– Supapa integrată de stabilizare a sarcinii
– Brațe din oțel de înaltă rezistență, de 30 mm.
– Vârfuri de braț din oțel rezistent la uzură.
– Opritoare mecanice mari, poziționate central.
MG24 este deja în producție începând din 2023.

MEq
By MEq aprilie 10, 2023 16:29