Huddig 1260D RAIL are acum roți de cale ferată acționate hidraulic

MEq
By MEq octombrie 19, 2017 13:43

Huddig 1260D RAIL are acum roți de cale ferată acționate hidraulic

Huddig lansează o nouă versiune a modelului Huddig 1260D RAIL cu roți de cale ferată acționate hidraulic. Acest lucru înseamnă că utilajul se poate deplasa numai cu ajutorul roților speciale de cale ferată și că poate accesa unele linii pe care deplasarea pe roți de cauciuc nu este permisă. Alte avantaje constau în faptul că utilajul poate fi condus mai rapid și este mai stabil în modul de transport.

În soluția găsită de Huddig, un motor hidraulic acționează cele două roți din spate prin intermediul unei punți cu diferențial blocat. Acest lucru reduce riscul de uzură și de acumulare a căldurii când mașina este condusă cu viteze mai mari, probleme care pot apărea atunci când mai multe motoare hidraulice sunt sincronizate. Funcționarea este comutată de la anvelopele de cauciuc la roțile de cale ferată atunci când utilajul se deplaseaza în poziție ridicată, respectiv coborâtă.

Designul permite operarea și frânarea până la 40 km/h. Puntea motoare este echipată cu sisteme separate pentru frânare de serviciu și parcare. Viteza poate fi limitată dacă se dorește, însă Huddig a ales să construiască acum un utilaj pentru piețele (de transport și export) mai rapide.

Huddig 1260D RAIL este disponibil atât cu roți de cale ferată, cât și fără. Tractoarele 1260D RAIL care au fost deja livrate pot fi ulterior upgradate prin adăugarea acestui sistem de roți, cu un nou dispozitiv de fixare pe șine, punți și un software actualizat. Roțile de cale ferată sunt conforme cu cerințele și normele EN15746.

MEq
By MEq octombrie 19, 2017 13:43