Hitachi își mărește gama de produse cu un nou excavator compact pe roți

MEq
By MEq noiembrie 8, 2022 13:21

Hitachi își mărește gama de produse cu un nou excavator compact pe roți

Ca răspuns la nevoia tot mai mare de utilaje versatile pentru spații înguste sau zone restrictive, Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) a lansat cel mai mic excavator pe roți al său, ZX95W-7. Compact, agil și cu o capacitate de ridicare impresionantă, este o soluție ideală pentru șantierele urbane. La fel ca toate excavatoarele pe roți Hitachi Zaxis-7, noul venit în gamă a fost conceput pentru a ajuta proprietarii și operatorii să-și controleze profitabilitatea, confortul, siguranța și timpul de funcționare.

Constructorii își pot crește profitul lucrând într-o gamă mai mare de proiecte, inclusiv în construcții rutiere și generale, construcții de case și utilități. Dimensiunea compactă și raza scurtă de pivotare îi permit excavatorului să lucreze eficient și în siguranță în zone strâmte, în apropierea zonelor pietonale sau în trafic. Adăugarea brațului din două segmente, în combinație cu brațul oscilant, îl face perfect pe orice șantier.

ZX95W-7 este foarte manevrabil datorită direcției pe cele patru roți și are o capacitate excelentă de ridicare pentru a oferi niveluri ridicate de productivitate. Versatilitatea este, de asemenea, îmbunătățită atunci când este utilizat cu un tiltrotator (rotor basculant) și cuple S-type pentru uneltele de lucru.

Confort sporit și siguranță
Cabina este mediul de lucru perfect pentru operator. Ultra-spațioasă, oferă confort și calitate. Operarea ușoară este dată de comenzile intuitive, care sunt la îndemână, și de volanul mic. Cabina permite, de asemenea, o vedere superioară asupra locului de muncă, pentru a proteja operatorii și utilajul de potențialele pericole. Vizibilitatea este sporită de camera retrovizoare.

Stabilitatea este dată de lama din partea din spate a trenului de rulare și de stabilizatoarele opționale care funcționează independent pe ambele părți (stânga și dreapta).

Creșteți timpul de funcționare
Timpul de funcționare este maximizat de performanța fiabilă a excavatorului ZX95W-7, care a fost construit să reziste. Accesul ușor la compartimentul motor face ca verificările și inspecțiile să fie efectuate rapid și convenabil. Calitatea se regăsește în fiecare detaliu – configurația standard a utilajului include aer condiționat, scaun cu suspensie pneumatică cu încălzire și pompă electrică de alimentare cu combustibil. Timpul de nefuncționare este minimizat de prioritatea acordată întreținerii și curățării ușoare, cu caracteristici precum aripile ce protejează structura superioară de murdărie.

„Am fost bucuroși să lansăm acest nou excavator la Bauma 2022”, a spus Wilbert Blom, manager de produs pentru excavatoare HCME. „Noul ZX95W-7 completează perfect gama noastră Zaxis-7, oferind agilitate și manevrabilitate excepționale în spații mici și un nivel suplimentar de versatilitate pe șantier. Vedem o cerere semnificativă pentru acest tip de utilaje în Franța și Germania și am abordat nevoile acestor piețe în proiectarea noului model. Oferind flexibilitate, cu opțiuni precum anvelope simple sau duble, antreprenorii din Europa pot personaliza utilajul în funcție de cerințele lor de șantier.”

MEq
By MEq noiembrie 8, 2022 13:21