Hitachi face față celor mai grele condiții de șantier cu noul încărcător frontal ZW330-6

MEq
By MEq august 29, 2018 20:21

Hitachi face față celor mai grele condiții de șantier cu noul încărcător frontal ZW330-6

Noul încărcător frontal Hitachi are componente foarte durabile, o tehnologie ce-i mărește performanțele pentru creșterea productivității, precum și alte câteva îmbunătățiri de design care au ca rezultat o siguranță ridicată pe șantierele solicitante.

În urma unor cercetări ample în Europa, echipa de dezvoltare a Hitachi a proiectat noua gamă de încărcătoare pe roți ZW-6 pentru a răspunde nevoilor șantierelor grele. La noul ZW330-6 au fost luate în considerare cu atenție cerințele de performanță, însă fără a compromite eficiența consumului de combustibil, creșterea productivității, precum și preocupările pentru siguranță și confort. Ideal pentru aplicațiile de carieră, modelul ZW330-6 este propulsat de un nou motor conform cu normele de emisii Stage IV, pentru productivitate și o eficiență sporită. Mașina include componente de înaltă calitate și robuste, iar cabina oferă cea mai bună vizibilitate totală din clasa sa.

Productivitate mai mare
Forța de tracțiune a lui ZW330-6 a fost îmbunătățită cu 26% pentru operațiuni de încărcare mai eficiente decât la modelul anterior. Încărcătorul are, de asemenea, un comutator „quick power” care crește puterea motorului atunci când este nevoie instantaneu de mai multă putere sau când mașina urcă o pantă. Brațul de ridicare contribuie la performanța fiabilă a lui ZW330-6. Se ridică mai repede decât la modelul ZW-5, se oprește ușor datorită sistemului de control al debitului și este ușor de controlat cu ajutorul sistemului auto leveller. Mișcarea simultană a brațului de ridicare și a cupei asigură o săpare lină. Cupa este prioritizată după descărcare, astfel încât încărcătorul revine rapid la funcția de săpare, crescând productivitatea.

Construit pentru eficiență și durabilitate
Transmisia cu convertizor de cuplu blocabil reduce consumul de combustibil în timpul deplasării, ceea ce reduce costurile de operare. Un alt exemplu al tehnologiei încorporate în noul ZW330-6 este dispozitivul de post-tratare. Conceput pentru a reduce emisiile, este compus dintr-un catalizator de oxidare diesel, conducta de amestec a ureei, sistemul de reducere catalitică selectivă (SCR) și amortizorul de zgomot. Sistemul SCR injectează uree în gazele de evacuare pentru a reduce oxizii de azot.

Pentru a face față în mediile grele de lucru, ZW330-6 a fost proiectat cu un nou grilaj spate care împiedică pătrunderea materialelor de pe șantier în compartimentul radiatorului. De asemenea, este echipat cu radiatoare de înaltă calitate cu o rezistență sporită la coroziune. Un alt exemplu al robusteții este brațul de ridicare, iar șasiurile față și spate au fost concepute pentru a face față rigorilor aplicațiilor grele. Opțional, mașina poate avea dedesubt un scut de protecție, util în condiții de lucru dificile.

Superior confort și siguranță
Cabina modelului ZW330-6 face munca mai confortabilă pentru operatori, cu o vizibilitate excelentă, izolare fonică îmbunătățită și funcții reglabile care pot fi controlate din monitorul multifuncțional. Camera retrovizoare, capota curbată a motorului și țevile de eșapament și aerisire repoziționate, toate ajută la o vizibilitate mai bună a împrejurimilor operatorului. Luminile LED din spate cresc vizibilitatea mașinii pe șantierele cu mult praf. Funcția ride control asigură conducerea ușoară pe toate tipurile de teren, prin minimizarea tangajului mașinii. În plus, sistemul de direcție prin joystick de la Hitachi (opțional) oferă un control ușor.

Întreținere simplă
Pentru a face întreținerea și verificările zilnice rapide și convenabile, ușile de acces la motor se deschid complet. Rezervorul de uree poate fi ușor inspectat de la nivelul solului. Comutatorul de deconectare a bateriei – acum inclus ca standard – ajută la evitarea accidentelor electrice și conservă energia acumulatorului în timpul staționărilor îndelungate.

Cu caracteristici fiabile, componente durabile și o tehnologie avansată, modelul ZW330-6 demonstrează standardele ridicate de calitate ale utilajelor de construcții Hitachi. „Încărcătorul frontal ZW-6 este extrem de rezistent și de fiabil, îndeplinind nevoile clienților noștri din sectorul de carieră, permițându-le să ceară mai mult de la utilajul lor, fără compromisuri”, a declarat Vasilis Drougkas, Product Manager pentru încărcătoare fontale la Hitachi Construction Machinery (Europa) NV.

MEq
By MEq august 29, 2018 20:21