Hitachi aduce la Intermat 2024 excavatorul compact pe roți ZX95W-7

MEq
By MEq martie 1, 2024 16:40

Hitachi aduce la Intermat 2024 excavatorul compact pe roți ZX95W-7

Hitachi Construction Machinery (Europe) va prezenta la Intermat 2024 cel mai mic excavator pe roți din portofoliul său, modelul ZX95W-7. Compact, agil și cu o capacitate de ridicare impresionantă, este o soluție ideală pentru șantierele urbane și răspunde nevoii tot mai mari de utilaje versatile pentru lucru în spații înguste sau în zone cu restricții. Asemenea celorlalte excavatoare pe roți seria Zaxis-7, compactul excavator a fost conceput pentru ca operatorii (și proprietarii) să aibă control asupra profitabilității, confortului, siguranței și timpilor de funcționare.

Hitachi aduce la Intermat 2024 excavatorul compact pe roți ZX95W-7Noul excavator le permite proprietarilor de utilaje să își crească profiturile, abordând o gamă mai extinsă de proiecte, inclusiv construcții rutiere și generale, construcții de case și utilități. Dimensiunea compactă a excavatorului și raza scurtă de pivotare îi permit să lucreze eficient și în siguranță în zone înguste, chiar în proximitatea drumurilor de acces pietonal sau în limita unei benzi de circulație. Echiparea lui cu braț din două piese, în combinație cu opțiunea de braț oscilant, îl face perfect pe fiecare șantier.

ZX95W-7 este foarte manevrabil datorită direcției integrale și are o capacitate excelentă de ridicare, cu niveluri ridicate de productivitate. Versatilitatea este îmbunătățită atunci când folosește un tiltrotator (rotor basculant) și cuple S-type pentru uneltele de lucru.

Cabina este mediul de lucru perfect pentru operator. Ultra-spațioasă, oferă confort și calitate. Operarea ușoară este dată de comenzile intuitive, care sunt la îndemână, și de volanul mic. Cabina permite, de asemenea, o vedere optimă asupra locului de muncă, protejând operatorii și utilajul de potențialele pericole. Camera retrovizoare aduce un plus de vizibilitate.

Lama din zona spate a trenului de rulare și de stabilizatoarele opționale independente pe ambele părți (stânga și dreapta) asigură stabilitatea utilajului.

„Noul ZX95W-7 (n.r. lansat la Bauma 2022) completează perfect gama noastră Zaxis-7, oferind agilitate și manevrabilitate excepționale în spații mici, precum și un nivel suplimentar de versatilitate pe șantier”, a afirmat Wilbert Blom, HCME Excavator Product Manager.

MEq
By MEq martie 1, 2024 16:40