Hiab va achiziționa producătorul brazilian de macarale Argos

MEq
By MEq august 14, 2017 15:27

Hiab va achiziționa producătorul brazilian de macarale Argos

Hiab, parte a Cargotec, a încheiat un acord de achiziționare a unuia dintre cei mai importanți producători de macarale de încărcare din Brazilia: Argos Guindastes Indústria e Comércio Ltda. Achiziția se așteaptă să aibă loc în al treilea trimestru al anului 2017. Părțile au convenit să nu divulge valoarea tranzacției.

Prin această achiziție, Hiab își face o intrare puternică pe piața braziliană, stabilind o bază solidă pentru business-ul sau în întreaga regiune. Argos este o companie privată care a crescut substanțial de la înființarea sa în 2002, devenind unul dintre principalii jucători în industria macaralelor pentru manipularea mărfurilor din Brazilia. Compania are o fabrică de producție în Santo Antonio da Patrulha și o rețea extinsă de distribuție în Brazilia și America Latină.

„Brazilia este una dintre cele mai mari piețe pentru macarale din lume. Prezența în Brazilia este importantă pentru a deveni un jucător principalul în industria de manipulare a încărcăturilor. Achiziționarea companiei Argos este un alt pas concret în acord cu strategia noastră de a crește și a deveni cel mai important jucător în sectorul manipulării mărfurilor la nivel mondial”, spune Roland Sundén, președintele Hiab.

MEq
By MEq august 14, 2017 15:27