Hiab lansează X-HiPro 232 şi îşi reînnoieşte gama medie de macarale

MEq
By MEq august 22, 2016 23:21

Hiab lansează X-HiPro 232 şi îşi reînnoieşte gama medie de macarale

Hiab, marcă ce aparţine Cargotec, îşi reînnoieşte gama medie de macarale cu 24 de modele, ce vor fi lansate cu ocazia viitoarelor expoziţii Elmia, din Suedia, şi IAA, din Germania.

”Noua noastră strategie de produs se bazează mai degrabă pe modul de lucru al clienţilor noştri decât pe capacitate şi tonele ridicate. Ne-am concentrat pentru a ne asigura că noua selecţie din clasa medie oferă o varietate de sisteme de control ce deservesc clientul nostru final zi de zi, în cel mai bun mod posibil”, a spus Joakim Anderson, senior vicepreşedinte, Loader Cranes, Hiab. Noile macarale Hiab din gama medie sunt disponibile cu o întreagă serie de sisteme de control manuale şi de la distanţă, ce oferă operatorilor libertatea de a alege acel sistem care se potriveşte exact nevoilor lor.

Uşor de montat și întreţinut, dar o sarcină mai mare
O caracteristică unanimă a noilor modele este instalarea uşoară şi sigură pe șasiul de camion. Întregul proces de montare este gândit pentru a avea cea mai mică greutate totală posibilă. ”Noile modele sunt cu până la 300 kg mai uşoare decât precedentele, iar acest lucru înseamnă că aceeaşi masă se regăseşte ca sarcină suplimentară. Toate acestea au fost făcute pentru a maximiza profitabilitatea clienţilor noştri”, a afirmat Hans Ohlsson, director pentru gama medie de macarale. De asemenea, punctele cheie şi componentele ce necesită o atenţie regulată sunt uşor accesibile.

Noul model Hiab X-HiPro 232 beneficiază de sistemul precis HiPro, care este și cel mai avansat sistem de control de la distanţă din această industrie. Totodată, oferă cea mai mare capacitate din categoria sa de mărime.
„Modelele HIAB X-HiPro oferă o funcţionare lină la o viteză mai mare, ceea ce crește productivitatea. Sistemul Load Stability (LSS) garantează utilizarea sigură a macaralei; acesta atenuează automat opririle bruşte, care altfel ar putea determina balansul sarcinii. Boom Deployment Assistant (BDA), ce monitorizează unghiul și poziția brațului în timpul plierii/desfăşurării, împiedică operatorul să facă vreo mișcare ce ar putea deteriora macaraua”, adaugă Ohlsson. Ca toate noile macarale din clasa medie, şi modelul X-HiPro 232 este supus procesului de vopsire high-tech nDurance ce asigură o durată lungă de viaţă şi un aspect plăcut în timp.

MEq
By MEq august 22, 2016 23:21