Caterpillar adaugă sistemul de vibrații oscilatorii pe noul compactor de asfalt CB10

MEq
By MEq decembrie 8, 2016 16:05

Caterpillar adaugă sistemul de vibrații oscilatorii pe noul compactor de asfalt CB10

Caterpillar anunță adăugarea sistemului oscilator-vibrator în gama sa extinsă de compactoare de asfalt. Noul CB10 este un compactor de asfalt de 10 tone ce poate fi echipat cu o combinație de tamburi oscilatori și vibratori. CB10 cu tehnologie oscilatorie are la bază durabilitatea dovedită și performanța oferită de compactoarele de asfalt Cat existente și oferă soluții care cresc versatilitatea, productivitatea și profitabilitatea.

„Oscillation” design
Sistemul combină vibrațiile verticale de înaltă performanță ale tamburului față cu noua tehnologie de oscilație de pe tamburul spate. Tamburul față cu vibrații verticale este disponibil cu sisteme cu amplitudine dublă, cinci niveluri de amplitudine sau sisteme Versa-Vibe, ce asigură compactarea inițială, în timp ce tamburul spate cu oscilație continuă performanța excelentă pentru o netezire și o densitate optime.

Sistemul oscilatoriu utilizează tehnologia cu excentric de tip capsular, testată și dezvoltată de Cat, şi are un interval de service de 2 ani / 2000 de ore, ceea ce înseamnă timp maxim de funcționare și costuri de întreținere de rutină reduse. În plus, suprafaţa tamburului are o rezistență excepțională pe termen lung, pe o varietate de tipuri de mixturi și asigură o textură mată remarcabilă, densitate și finețe.

Aplicaţii
Pentru a profita la maximum de calităţile unui utilaj, versatilitatea este esențială. Compactorul Cat CB10 cu vibrații și oscilații e util într-o gamă largă de aplicații, de la proiecte mari de drumuri express până la lucrări mai mici, dar importante, de tip urban. Tamburul față utilizează vibrații verticale care oferă amplitudinile și opțiunile de frecvență necesare pentru straturile mai groase şi mixturile dure, în timp ce sistemul de oscilație de pe tamburul spate lucrează eficient pe straturi subțiri și în apropierea structurilor sensibile – clădiri, trotuare, poduri și peste utilități subterane.

CB10 se bazează pe mai multe dintre caracteristicile modelului CB54B. Vizibilitatea excepțională și controlul, precum și grupul motopropulsor continuă să funcționeze conform așteptărilor, în timp ce sistemul de pulverizare a apei, accesul de serviciu şi pachetul de lumini oferă un puls pentru operatori și pentru personalul de service. Mai mult, senzorii de temperatură în infraroșu au fost integraţi în barele de protecție față/spate pentru o protecție mai mare și performanță.

MEq
By MEq decembrie 8, 2016 16:05