Hiab lansează următoarea generație de macara hibrid-electrică HIAB wspr

MEq
By MEq martie 28, 2024 13:58

Hiab lansează următoarea generație de macara hibrid-electrică HIAB wspr

Hiab, membră a Cargotec, lansează un nou portofoliu de soluții de macarale hibrid-electrice, fără emisii, silențioase, capabile să funcționeze folosind atât puterea motorului camionului, cât și o priză de putere electrică (ePTO) separată. Pachetul de baterii pentru două dintre cele trei modele noi din portofoliul ePTO de a treia generație de la Hiab este integrat în baza macaralei, pentru o instalare mai ușoară și o dimensiune mai compactă. HIAB wspr este disponibilă ca opțiune pentru macaralele de încărcare HIAB de gamă medie din seria HiPro.

„O soluție HIAB wspr, ce folosește energie electrică, este mai bună pentru oameni și pentru mediu, deoarece nu are emisii și se încadrează în reglementările viitoare mai stricte. Neavând emisii și fiind aproape silențioasă, macaraua are, de asemenea, flexibilitatea de a lucra în zone cu emisii reduse (sau fără emisii) sau noaptea târziu, crescând astfel oportunitățile de afaceri. Acest lucru oferă un mediu de lucru mai sănătos pentru operatori și pentru comunitățile pe care le deservesc”, a spus Mattias Berglund, director, Global Product Management, Special Applications and Digital Products, Loader Cranes Light & Medium, Hiab.

Trei modele distincte HIAB wspr pentru diferite segmente
– Modelul Standard, conceput pentru segmentul mai mare al pieței, este integrat la baza macaralei și este capabil de lucru 1-2 zile în majoritatea aplicațiilor.
– Modelul Light Duty, adaptat pentru aplicații de drop-off, este, de asemenea, integrat în baza macaralei.
– Modelul Heavy Duty se adresează clienților care lucrează ture lungi sau au nevoie de perioade mari între încărcări. Este montat pe șasiul camionului.

Noi instalări ce economisesc spațiul și dau un răspuns operațional îmbunătățit
Priza de putere electrică ePTO integrată economisește spațiu pe șasiul camionului, fiind ideală pentru vehiculele moderne pe care spațiul este limitat. Folosită pe un camion electric, soluția HIAB wspr conservă bateria camionului pentru a oferi autonomie și timp de funcționare maxim. Când se utilizează energie electrică, sistemul hibrid oferă rezistență și precizie la egalitate cu puterea diesel, dar cu un răspuns operațional îmbunătățit, deoarece are un cuplu instantaneu similar vehicul electric. În cazul unei baterii epuizate, clienții pot comuta la motorul camionului pentru a finaliza sarcina. HIAB wspr vine cu o garanție de doi ani, dar celulele bateriei au cinci ani. Modelul Standard este disponibil pentru comandă la nivel global, în timp ce modelele Light Duty și Heavy Duty vor fi lansate în cursul acestui an.

MEq
By MEq martie 28, 2024 13:58