Hiab lansează seria de macarale de încărcare eX.HIPRO

MEq
By MEq iulie 2, 2024 18:06

Hiab lansează seria de macarale de încărcare eX.HIPRO

Story Highlights

  • Hiab
  • macarale de incarcare HIAB eX.HIPRO
  • HIAB eX.142 HIPRO
  • HIAB eX.162 HIPRO
  • HIAB eX.192 HIPRO
  • HIAB eX.232 HIPRO
  • loader crane

Related Articles

Hiab, membră a Cargotec, lansează seria de macarale de încărcare HIAB eX.HIPRO, ce oferă progrese tehnologice de ultimă oră în manipularea sarcinilor, pentru eficiență energetică, productivitate crescută și ușurință în utilizare, cu impact minim asupra mediului.

Hiab lansează seria de macarale de încărcare eX.HIPROEficientă energetic și Electric Vehicle (EV) ready
Noua macara HIAB eX.HIPRO oferă o eficiență fără precedent cu economii de energie de până la 30% prin sistemele sale hidraulice avansate, complet noi. Sistemele hidraulice de ultimă oră, cu compensație a presiunii și senzor de sarcină, sunt optimizate pentru un debit mare de ulei, reducând consumul de combustibil și emisiile de CO2, făcând operațiunile nu doar mai eficiente, ci și mai eco și mai silențioase. HIAB eX.HIPRO este gata pentru viitor prin compatibilitatea sa cu vehiculele electrice. Atunci când este instalată pe un autoșasiu cu un motor diesel, controlul motorului cu funcții Dynamic RPM și Automatic Start/Stop îmbunătățește și mai mult eficiența energetică, asigurând operațiunile la performanță maximă, cu un impact minim asupra mediului.

Control și precizie superioare
Creierul macaralei HIAB eX.HIPRO este sistemul de control SPACEevo, cea mai recentă tehnologie de control inteligent. Împreună cu supapa Olsbergs V200 și funcția PFD, macaraua eX.HIPRO oferă mișcări simultane fine și fluide, reducând căderile de presiune și generarea de căldură. Acest sistem asigură un control precis, făcând chiar și cele mai complexe manevre ușor de executat. „Având în vedere nevoile clienților noștri, am creat gama de macarale de încărcare HIAB eX.HIPRO pentru a oferi o performanță de top pe piață, economii substanțiale de eficiență energetică, capacitate, viteză și precizie superioare. Sprijinirea clienților în parcursul lor de creștere sustenabilă este esențială pentru noi, iar HIAB eX.HIPRO este un produs care va ajuta foarte mult în aceste eforturi”, spune Barry McGrane, SVP Loader Cranes Light and Medium, Hiab.

Hiab lansează seria de macarale de încărcare eX.HIPROOptimizată pentru sarcini complexe
Proiectată pentru performanțe superioare, macaraua HIAB eX.HIPRO excelează în aplicațiile ce necesită capacități mari, viteză și precizie. Comenzile sale intuitive și funcțiile senzorului de siguranță de ultimă generație facilitează manevrarea și instruirea ușoară, permițând operatorilor să obțină o productivitate mai mare cu mai puțin efort.

Productivitate și timpi de funcționare
HIAB eX.HIPRO este proiectata pentru a maximiza timpul de funcționare și productivitatea. Construcția sa robustă și componentele de calitate superioară asigură performanțe de lungă durată, susținute de garanții extinse – 5 ani pentru structura de oțel și 2 ani (3 opțional) pentru toate celelalte părți – și de o rețea largă de asistență de service. HIAB eX.HIPRO poate fi adaptată nevoilor specifice ale clientului cu o serie de funcții opționale, incluzând debitul variabil al pompei și controlul vârfului macaralei. Aceste funcții suplimentare sporesc versatilitatea macaralei, făcând-o alegerea ideală pentru profesioniștii care cer tot ce este mai bun în fiecare operațiune.

Această lansare include macaralele HIAB eX.142 HIPRO, HIAB eX.162 HIPRO, HIAB eX.192 HIPRO și HIAB eX.232 HIPRO, disponibile în diferite configurații.

MEq
By MEq iulie 2, 2024 18:06