Haulotte lansează noua nacelă electrică cu braț articulat HA16 E

MEq
By MEq februarie 16, 2024 17:58

Haulotte lansează noua nacelă electrică cu braț articulat HA16 E

Story Highlights

  • Haulotte
  • gama PULSEO
  • nacelă electrică cu braț articulat HA16 E
  • nacelă electrică cu braț articulat pentru teren accidentat
  • rough terrain electric articulating boom

Related Articles

Haulotte prezintă HA16 E, noua nacelă electrică cu braț articulat pentru teren accidentat. Este un utilaj prietenos cu mediul, silențios, având aceleași performanțe ca un model cu motor diesel. Noul model Haulotte HA16 E este cea mai recentă adăugare în generația PULSEO.

Haulotte lansează noua nacelă electrică cu braț articulat HA16 EVersatilitatea nacelei electrice articulate HA16 E PULSEO o face un utilaj indispensabil pe toată durata de desfășurare a unui șantier, de la pornire până la finalizare. Arhitectura sa electrică, împreună cu performanțele în teren accidentat, o fac potrivită atât pentru aplicații indoor, cât și în exterior, având o funcționare fără emisii și fiind foarte silențioasă.

Echipată opțional cu anvelope non-marking, HA16 E poate lucra la interior fără a lăsa urme pe pardoseli. Consola spate joasă și direcția pe 4 roți – disponibile pe modelul HA16 E PRO – fac utilajul extrem de manevrabil.

Nacela cu braț articulat HA16 E 100% electrică are emisii zero, ceea ce o face potrivită pentru toate situațiile de operare, inclusiv pe timp de noapte, în:
– Zone cu emisii reduse (LEZ)
– Șantiere „verzi”
– Zone în care este interzis accesul cu utilaje cu motoare termice.

De asemenea, modelul HA16 E este foarte silențios (<70 dB în modul de operarea electric). Discreția sa deschide ușa către noi aplicații: așa-numitele „quiet areas” cum sunt spitalele, birourile, școlile, locurile publice (mall-uri, zone pietonale, aeroporturi) sau chiar șantiere indoor (în incinte închise). Indiferent de constrângerile de santier, HA16 E oferă mai multe soluții de încărcare: priză de rețea, „charger” cu priză trifazată sau încărcare cu Range Extender. Instalat în mai puțin de 5 minute, Range Extender este o soluție generatoare detașabilă care reîncarcă bateriile lui HA16 E la 80% în 3 ore. Haulotte lansează noua nacelă electrică cu braț articulat HA16 ECu Range Extender, HA16 E propune cicluri de lucru nelimitate, permițând lucrul pe toate tipurile de șantiere, inclusiv pe cele fără acces la rețeaua electrică. Range Extender este 100% versatil și interschimbabil cu modelele de nacelă foarfecă HS15 E și HS18 E și cu modelele viitoare ale gamei PULSEO.

HA16 E are abilități excelente în teren accidentat, identice cu cele ale unei nacele cu braț articulat propulsată de un motor diesel. Arhitectura sa electrică combinată cu o axă mecanică de transmisie face această nacelă ideală în toate tipurile de teren, chiar și în cele mai accidentate. Puterea impresionantă de propulsie îi permite lui HA16 E să urce pante de până la 40% și să lucreze pe suprafețe cu o înclinație până la 5°.

HA16 E este proiectată pentru a ușura lucrările de întreținere și pentru a optimiza costul total de proprietate. Întreținerea nacelei este ușoară grație instrumentului său de diagnosticare integrat, accesului direct la componente, bateriilor AGM și motoarelor asincrone (AC) fără întreținere.

Aceste elemente structurale, împreună cu soluția telematică SHERPAL, permit managerilor de flote să maximizeze exploatarea utilajelor. Transmiterea datelor nacelei facilitează gestionarea flotei, optimizând disponibilitatea utilajelor și simplificând operațiunile zilnice.

HA16 E încorporează cele mai înalte standarde de calitate Haulotte, îndeplinind toate cerințele de lucru la înălțimi de până la 16 m. Nacela HA16 E împreună cu toate modelele din generația PULSEO beneficiază de o garanție de 5 ani.

Prin adăugarea noii nacele electrice cu braț articulat HA16 E pentru teren accidentat în gama PULSEO – și a versiunii sale de top, HA16 E PRO – Haulotte își continuă parcursul în cadrul „Blue Strategy”. Gama PULSEO oferă echipamente eco, 100% electrice, fără emisii și cu performanțe de neegalat în teren accidentat. Gama include 4 modele de utilaje – HS15 E, HS18 E, HA20 LE și HA16 E – extinzând posibilitățile pentru șantiere și ciclurile de lucru.
Haulotte va continua să-și extindă gama PULSEO, înlocuind treptat toate modelele cu motoare termice cu noi utilaje cu arhitecturi electrice.
Haulotte lansează noua nacelă electrică cu braț articulat HA16 E

MEq
By MEq februarie 16, 2024 17:58