Harvesterul cu opt roți Eco Log 688E, în premieră la Elmia Wood

MEq
By MEq iunie 15, 2017 00:43

Harvesterul cu opt roți Eco Log 688E, în premieră la Elmia Wood

În ultimul an, Eco Log a lansat noi generații de harvestere și forwardere. Săptămâna trecută, la Elmia Wood 2017, compania a expus în premieră noul harvester cu 8 roți 688E. Acesta a fost dezvoltat special pentru a lucra în terenuri abrupte și pentru a fi ușor de manevrat pe soluri sensibile.

E-Harvester – o nouă generație cu totul extra. În primăvara anului 2016, EcoLog a lansat o nouă serie de harvestere echipate cu motoare Volvo Penta D8. Aceste motoare diesel Volvo Penta au fost special dezvoltate pentru aplicațiile forestiere. Greutatea lor scăzută, designul compact și instalarea ușoară le fac perfecte pentru noua generație de mașini de recoltat.

E-forwarder – cu o nouă cabină și un nou motor. În ianuarie 2017, EcoLog a lansat noua gamă E ce include două noi modele, 574E și 594 E. Noile transportoare au fost dezvoltate având în centru operatorul, astfel încât accentul a fost pus pe o cabina complet noua care să ofere confort sporit și o vizibilitate mai bună. Forwarderul este, de asemenea, echipat cu un nou motor diesel Volvo Penta.

Noi servicii:
Eco Online – o aplicație de Fleet Management ce îi oferă proprietarului utilajului posibilitatea de a monitoriza operațiunile mașinii.
All Inclusive – Toate informațiile pe o factură: finanțare, asigurare, service și piese de schimb. Vă ajută să vedeți cât de competitiv este utilajul din perspectiva costurilor totale. Disponibil în prezent numai pentru piața suedeză.
TCO (Total Cost of Ownership Calculator) – Un nou serviciu pentru a calcula cu ușurință economia totală pentru proprietarii Eco Log.
Service Agreement – Oferă o imagine de ansamblu a costurilor de serviciu, asigurându-vă că munca dvs. este efectuată cu piese originale de către un reprezentant de service certificat. Disponibil în prezent numai pentru piața suedeză.
Spare Parts Agreement – Verifică piesele de schimb, oferă o repartizare uniformă a costurilor și o mașină care este întotdeauna în cea mai bună stare. Disponibil în prezent numai pentru piața suedeză.
Simulator – Simulatorul de instruire îmbunătățește performanțele operatorului mașinii.

MEq
By MEq iunie 15, 2017 00:43