Graiferele Strong-Arm de la Barko – performanță optimizată

MEq
By MEq octombrie 31, 2017 00:14

Graiferele Strong-Arm de la Barko – performanță optimizată

Noile graifere Strap-Arm de la Barko oferă o soluție extrem de productivă pentru aplicațiile de manipulare a buștenilor. Concepute pentru a optimiza performanțele încărcătoarelor Barko B-Series – inclusiv modelele montate pe remorci, cele pe șenile și cele staționare – graiferele oferă un cuplu superior, forță de strângere și viteză pentru braț.

Linia de graifere Strong-Arm constă din trei modele, cu deschideri maxime de 107, 122 și 132 cm, respectiv cu capacități nominale de ridicare de până la 22.680 kg. Proiectate pentru o integrare perfectă cu încărcătoarele Barko, graiferele au un cuplu de rotație puternic și forță de apucare. Rotorul compact permite ca furtunurile să fie grupate într-o singură legatură între braț și graifer, pentru o mai bună protecție; de asemenea, permite o rotație continuă la 360 de grade.

Motorul hidraulic este proiectat pentru a maximiza debitul hidraulic, făcând graiferul rapid și productiv. Prin reducerea la minimum a restricțiilor de debit, eficiența puterii este îmbunătățită, permițând operatorilor să realizeze mai mult, cu o economie de combustibil excelentă. Motorul robust prezintă componente interne care au fost testate și dimensionate în mod specific pentru a tolera condiții dure de operare. De asemenea, motorul integrează un cartuș interior de descărcare pentru a evita deteriorarea și scurgerile de ulei.

Graiferele sunt construite din oțel de înaltă rezistență și au vârfuri cu zone de uzură care să le prelungească durata de viață. Bolțurile sunt supradimensionate pentru o uzură redusă. Cilindrii cu amortizare ajută la eliminarea efectului de trepidație la deschiderea și închiderea maximă, în timp ce pereții cilindrici groși oferă o rezistență suplimentară. În plus, supapele de susținere a sarcinii din cilindri sunt protejate pentru a preveni deteriorarea și a spori siguranța.

MEq
By MEq octombrie 31, 2017 00:14