Goodyear EfficientGrip Cargo țintește să scadă costul operațional

MEq
By MEq februarie 10, 2017 14:38

Goodyear EfficientGrip Cargo țintește să scadă costul operațional

Noua anvelopă pentru camionete de la Goodyear asigură cu până la 21000 km mai mult decât două dintre competitoarele sale. Testele independente DEKRA, care au comparat capabilitățile kilometrajului noii anvelope pentru camionete de la Goodyear cu cele ale celor mai importante două competitoare ale sale, au arătat că anvelopa Goodyear EfficientGrip Cargo își depășește competitoarele cu o medie de 21475 de kilometri.

Noua anvelopă EfficientGrip Cargo are un consum de carburant îmbunătățit, care, combinat cu durata de viață mai mare a anvelopei, poate oferi operatorilor de flote economii importante.

Pentru a crea anvelopa EfficientGrip Cargo, inginerii Goodyear au adus o serie de îmbunătățiri tehnice compușilor anteriori ai anvelopei pentru o rezistență la uzură mai ridicată pe suprafețe abrazive. Ei au sporit de asemenea construcția anvelopei cu un volum mai mare de cauciuc, pentru a optimiza duritatea nervurii principale, contribuind astfel la creșterea duratei de viață a anvelopei, precum și pentru a îmbunătăți manevrabilitatea.

Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA la Goodyear, a spus: “Faptul că am livrat astfel de rezultate impresionante în testele DEKRA arată dedicarea inginerilor noștri. Ca rezultat al angajamentului pe care și l-au asumat, am putut crea tehnologia Extra Mile, îmbunătățind nu numai kilometrajul anvelopelor, ci și performanța acestora pe suprafețe umede, împreună cu durabilitatea și eficiența costului de deținere.”

Testul s-a desfășurat în perioada iulie-octombrie 2016 pe anvelope cu dimensiunea 215/65 R16C 109/107T montate pe un van cu o axă de tracțiune pe față.

MEq
By MEq februarie 10, 2017 14:38